Korkunç Kaza: Kastamonu'da İki Üniversiteli Kız Feci Şekilde can Verdi

Kastamonu 'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 2 üniversiteli kız araçtan fırladı ve feci şekilde hayatını kaybetti.

Korkunç Kaza: Kastamonu'da İki Üniversiteli Kız Feci Şekilde can Verdi

Kastamonu 'dan acı haber geldi.

 Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre , Daday ilçesi 'nden Kastamonu 'ya doğru gitmekte olan ve  Refik İlhan Abazalı yönetiminde olduğu öğrenilen 19 AAJ 663 plakalı otomobil, Gölköy köyü mevkisinde sürücüsünün, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi ve takla attı.

Şarampole devrilen ve yaklaşık 60 metre boyunca sürüklenen otomobilde sürücü 26 yaşındaki Refik İlhan Abazalı ile 24 yaşındaki Muhammed Mücahit Kızılarslan yaralandı. Arka koltukta oturan ve emniyet kemeri takılı olmadığı anlaşılan 21 yaşındaki Burcu Örnek ile 20 yaşındaki Kübra Aldırmaz isimli üniversite öğrencileri ,  aracın takla atması nedeniyle araçtan fırladı.

Araçtan fırlayan iki genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar sonrası olay yerine hemen 112 Acil Sağlık ekipleri, polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler , çevrede yaptıkları  arama sonucunda, feci kazada hayatlarını kaybeden ve Kastamonu Üniversitesinde okudukları öğrenilen genç kızlardan birisi şarampolde, diğerini ise asfalt üzerinde bulundu.

Yaralanan iki genç de itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldı ve bölgede ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulansla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Refik İlhan Abazalı 'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu , hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI

Feci kaza sonrası bölgeye Kastamonu Cumhuriyet Savcısı geldi. Bölgede yapılan incelemeler sonrası hayatını kaybeden iki genç üniversiteli kızın cansız bedeni,  Kastamonu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

ZONGULDAK VE BURSALI

Edinilen bilgilere göre feci kazada hayatını kaybedenlerden Kübra Aldırmaz 'ın Zonguldak nüfusuna kayıtlı olduğu, Burcu Örnek'in ise Bursa nüfusuna kayıtlı olduğu ve Kastamonu Üniversitesinde eğitim gördükleri öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA