Korkunç Kadın Cinayeti: 4 Aylık Eşinin Boğazını Kesti

Konya Beyşehir'de korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, polisi arayarak karısını öldürdüğünü söyledi.

Korkunç Kadın Cinayeti: 4 Aylık Eşinin Boğazını Kesti

Son dakika: Konya'da korkunç bir olay meydana geldi.

Konya'dan gelen son dakika haberine göre Yeni Mahalle'de bir sokakta bulunan apartmanın 4'üncü katında, sokağa çıkma yasağının başladığı saatlerde feci olay meydana geldi. Bir kişi, akşam saat 21.30 civarında polis ekiplerini aradı ve eşimle tartışım onu öldürdüm dedi ve evinin adresini verdi. İhbar üzerine polis ekipleri hemen harekete geçti ve uzun süre adresi aradı. 

Evi bulamayan polis ekiplerinin o kişi ile yeniden iletişime geçtiği öğrenildi. Daha sonra evi bulan polis ekipleri, daireye gitti ve 18 yaşındaki Ece Çiçek isimli kadını boğazından bıçaklanmış şekilde yerde kanlar içinde buldu. Cinayeti işlediği iddia edilen kadının kocası 21 yaşındaki Sabri Çiçek, polis ekipleri tarafındna gözaltına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni, olay yeri polisi ve olay yeri savcısının incelemesinin ardındna otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAÇARAK EVLENDİLER

Edinilen bilgilere göre çiftin bundan 4 ay önce kaçtığı öğrenildi. Sabri Çiçek'in Samsun'da oturan Ece Çiçek'i kaçırdığı ve Beyşehir'e yerleşerek nikah kıydıkları öğrenildi. 

DAHA ÖNCE HİÇ TARTIŞTIKLARINI DUYMADIK

Olay ile ilgili bilgilerine başvurulan komşular, çiftin tartıştığına daha önce şahit olmadıklarını, sessiz ve sakin olduklarını söyledi.

CİNAYET ANINI DUYAN KOMŞU

Cinayet olayı yaşanmadan tartışma seslerini duyan üst kat komşusu Aysel Kuru, olay ile ilgili yaptığı açıklamada, "Beni kurtarın, öldürecek beni" diye bağırarak yardım isteyen Ece'nin evine indiğini söyleyerek, "Ancak kapıyı açtıklarında ikisi de sakindi. Genç ve yeni evli olduklarını, birbirlerini anlayışla karşılayıp tartışmamaları konusunda telkinde bulundum. Sabri Çiçek de sakin bir şekildeydi. Ece'yi yukarıya götürmek istedim ama eşi buna izin vermedi. Bunun üzerine evime çıktım" dedi.