Korkunç İddia: Üvey Kızının Üzerine Kaynar Su Döktü

İstanbul 'da sene başında meydana gelen feci olayda , iddialara göre bir kadın , evine misafirliğe gelen üvey kızının üzerine kaynar su döktü.

Korkunç İddia: Üvey Kızının Üzerine Kaynar Su Döktü

Korkunç iddia: Evine gelen üvey kızının üzerine kaynar su döktü.

İstanbul Ümraniye 'de bu yılın başında feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 14 yaşındaki üvey kızı İ.T. 'nin üzerine çaydanlıkta bulunan kaynar suyu döktüğü iddia edilen 29 yaşındaki Yasemin T isimli kadın hakkında davanın soruşturması tamamlandı. 

İDDİANAMEDEN...

Söz konusu olay idddianamede detayları ile birlikte yer aldı. İddialara göre mağdur İ.T. olay günü babasının evine misafirliğe geldi. Buraya misafirliğe gelen kızın mutfağa çağrıldığı belirtildi. Bulaşıkları makineye dizmek için mutfağa giden kızın üzerine, bulaşıkları makineye dizerken ocakta bulunan çaydanlıktaki kaynar su döküldü. İddianamede çaydanlıktaki kaynar suyu kadının döktüğü belirtildi. 

Olay ile ilgili hazırlanan iddianamede İ.T. isimli kızın ifadelerine yer verildi. İ.T. ifadesinde, bulaşıkları makineye dizdiği sırada üvey annesinin elinin devamlı olarak ocaktaki çaydanlığa gittiğini söyledi. Adli Tıp Kurumu 'ndan gelen rapora da iddianamede yer verildi ve olay nedeni ile basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek bir yaralanma olduğuna yer verildi. 

KABUL ETMEDİ

Kadının ise suçlamaları kabul etmediği, bulaşıkları dizdiği sırada elinin yanlışlıkla çaydanlığa çarptığını söylediği belirtildi. 

SİLAH OLARAK SAYILDI

İddianamede çaydanlıktaki kaynar su silah olarak kabul edildi ve üphelinin, "Silahla kasten yaralama" suçundan 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA