Korkunç Haber: Karısı ve 5 Aylık Çocuğunun Boğazını Kesti

Bursa 'dan korkunç bir haber geldi. Cinnet geçiren bir kişi, karısı ve 5 aylık erkek çocuğunun boğazını keserek öldürdü.

Korkunç Haber: Karısı ve 5 Aylık Çocuğunun Boğazını Kesti

Son dakika haberi: Bursa 'da korkunç bir olay meydana geldi. İnegöl İlçesi 'nde meydana gelen olayda bir kişi karısı ve 5 aylık erkek çocuğunun boğazını kesti.

İnegöl 'e bağlı Alanyurt Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi 'nde meydana gelen feci olayda, çığlıklar üzerine komşular hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre içinde eve gelen polis ekipleri, çığlıklar gelen evin kapılarını kırdı ve içeri girdi.

Belden aşağısı çıplak halde olduğu görülen Kayalp 'in, eşi ve 5 aylık çocuğunu kesmeye devam ettiği görüldü. Polisler hemen duruma müdahale etti. Cinnet geçirdiği görülen kocanın eşi Zuhal Kayalp ile A.K. isimli 5 aylık bebeğinin boğazlarını keserek öldürdüğü görüldü. 

Korkunç ciyanetleri yapan Zanlı Kayalp, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

OLAYIN NEDENİ

Oguzhan Kayalp 'in Zuhay Kayalp'in ikinci eşi olduğu, tartışmanın ölen kadının ilk eşinin eve gelmesi üzerine yaşandığı iddia edildi.

ANNE İLE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan, olayı gören komşular ise, yaşanan feci olay sonrası göz yaşlarına hakim olamazken, anne ile bebeğinin cansız bedeninin tek tabut içerisinde olay yerinden götürüldüğü görüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kamubulteni.com | Ankara