Konya Ereğli'de Korkunç Olay: Eşini Eşarbı ile Boğarak Öldürdü

Konya 'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, gece yarısı karısını sokakta eşarbı ile boğarak öldürdü.

Konya Ereğli'de Korkunç Olay: Eşini Eşarbı ile Boğarak Öldürdü

Konya 'da korkunç bir cinayet meydana geldi.

Tüm Türkiye geçtiğimiz gün Kırıkkale 'de yaşanan Emine Bulut cinayetine ağlarken bir vahşet haberi daha geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Konya 'nın Ereğli ilçesinde, Alaaddin Karasu, bir yıl önce evlendiği Gülsüm Karasu'yu, başındaki eşarpla boğarak öldürdü.

Korkunç olay gece saat 01.30 sıralarında Toros Mahallesi' nde bulunan boş arazide meydana geldi. Eski eşinden 3 çocuğu olan Alaaddin Karasu isimli cani, bir yıl önce eski eşinden 2 çocuğu olan Gülsüm Karasu ile evlendi. Çift, dün gece evlerinin bulunduğu mahalledeki boş arazide henüz bilinmeyen nedenden dolayı tartışma başladı.

Tartışma sırasında Karasu kendini kaybetti ve eşine saldırdı. Karısına gece yarısı saldıran cani , onu başındaki eşarbıyla boğarak öldürdü.

POLİSE GİDİP TESLİM OLDU

Olay yerinden kaçan Karasu, yaklaşık 1,5 saat sonra polis merkezine gitti ve eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Polis, Alaaddin Karasu'nun söylediği adrese gittiklerinde Gülsüm Karasu'nun cansız bedenini buldu.

Gülsüm Karasu'nun cesedi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Alaaddin Karasu'nun sorgusu sürüyor.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.