Konya'da Korkunç Olay: 6 Aylık Hamile Eşini 3 Çocuğunun Gözü Önünde Öldürdü

Konya'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kişi, 6 aylık hamile eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü.

Konya'da Korkunç Olay: 6 Aylık Hamile Eşini 3 Çocuğunun Gözü Önünde Öldürdü

Konya'da feci olay: 6 aylık hamile eşini öldürdü.

Konya'nın Çumra İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Çumra 'ya bağlı Dineksaray Mahallesi'nde Ali Rıza Y isimli kişi, 6 aylık hamile eşi Sadife Y ile tartışmaya başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve tartışma sırasında Ali Rıza Y isimli kişi eşine, 9 ve 12 yaş arasındaki 3 çocuğunun gözü önünde saldırdı.

Evde bulunan av tüfeğini eline alan Ali Rıza Y. isimli kişi , 6 aylık hamile eşini av tüfeği iel vurdu. 

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Av tüfeğinden çıkan kurşunlarla yaralanan kadın kanlar içinde yere yığıldı. Sadife Y isimli kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Daha sonra Ali Rıza Y. isimli kişi jandarmayı aradı ve karısını tüfekle vurduğunu söyledi ve kendisini ihbar etti. Gelen telefon üzerine harekete geçen jandarma ekipleri kısa sürede adrese gitti. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, aynı anda sağlık çalışanlarına da haber verdi ve bölgeye gelen ekipler, kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni, olay yeri savcısının incelemesinin ardından  otopsi için Çumra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, eşini öldüren saldırganı gözaltına alarak karakola götürdü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA