Kocaeli'deki Yangından Acı Haber Geldi: 4 Kişi Can Verdi

Kocaeli 'de fabrikalar bölgesinde çıkan yangından son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre , yangın sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Kocaeli'deki Yangından Acı Haber Geldi: 4 Kişi Can Verdi

Son dakika haberi: Kocaeli 'deki yangından acı haber geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Kocaeli'de bir tekstil fabrikası ve lojistik deposunda yangın çıktı.  Sabah çıkan yangın sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye kısa sürede gelen ekipler yangını söndürürken ; yapılan son dakika açıklamasında 4 kişinin cesedine ulaşıldığı bildirildi. Feci yangında yaralanan 5 kişinin ise çevre hastanelere kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.

NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Bugün sabah saatlerinde çıkan yangın Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet mahallesinde çevresinde fabrikalar bulunan büyük bir alana kurulu 4 katlı tekstil fabrikası ve lojistik deposunda meydana geldi. 

Çevredeki vatandaşların durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. 

ALEVLER ÇEVREDEKİ FABRİKALARA DA SIÇRADI

Fabrikada çıkan yangında alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem alan itfaiye ekipleri, zaman zaman patlama sesleri de duyulan yangına güçlükle müdahalede bulundu. 

MESAİYE GELEN 30 KİŞİ VAR

Yangın sırasında içeride bugün mesaiye gelen yaklaşık 30 kişi bulunduğu, birçoğunun kendi imkanlarıyla dışarı çıktığı, yaralanan 5 kişinin ise çevre hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. 

4 KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

​İçeride mahsur kalanlar olduğu ihbarı üzerine çalışma başlatan itfaiye ekipleri, ilk belirlemelere göre 4 kişinin cesedine ulaştı.

Bu arada, yangını söndürme çalışmalarına Kocaeli merkez ve ilçeleriyle İstanbul itfaiyesi katıldı. 

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi yangınla ilgili yaptığı açıklamada "Şu anda hamdolsun yangını kontrol altına almaya başladık. İçeride kalan vatandaş var mı yok mu bu konu sadece söylem çerçevesinde, inşallah yoktur. Bu olay hepimizi üzmüştür mübarek bayram günü ama itfaiye ekibimiz canla başla ve komşu ilçelerin de takviyesiyle 30 civarında itfaiye ekibimiz olay yerinde ve yangın kontrol altına alınmış durumda" ifadelerini kullandı.

Çiftçi, gazetecilerin "İçeride yaralılar olduğu söyleniyor, bilgi var mı, kaç yaralı var, durumları nedir?" sorusuna, "5 vatandaşımız yaralanmış ve ambulansla hastanelere sevk edildi. Kontrol altındalar şu anda durum bu şekilde, durumları ağır değil. İçeride mahsur kalanlar var mı şu anda öyle bir söylem var ama net bir bilgi yok" yanıtını verdi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA