Kırşehir'de Feci Olay: Kayıp Genç ve Sevgilisi Çukura Gömülü Halde Bulundu

Kırşehir'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre 2 gündür kayıp olan genç, sevgilisi olduğu bildirilen genç kadın ile çukura gömülü halde bulundu.

Kırşehir'de Feci Olay: Kayıp Genç ve Sevgilisi Çukura Gömülü Halde Bulundu

Kırşehir'de korkunç olay: Kyıp genç kız arkadaşı ile öldürülmüş halde bulundu.

Kaman'da meydana gelen olayda, ilçe merkezinde yaşamakta olan 25 yaşındaki O.Ç. isimli kişi bundna 2 gün önce kayboldu. 2 gün önce oğullarından haber alamayan aile hemen polis ekiplerine gitti ve gencin bulunması için çalışmalar başlatıldı.

Aile, oğullarının birlikte olduğu ve birliktelikleri 2 aydır devam eden 24 yaşındaki V.İ'nin yaşadığı Bayramözü Köyünde bulunan yakınlarındna şüphelendiklerini söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, söz konusu köyde çalışma başlattı ve soruşturma derinleştirildi. Dağbaşı mevkisinde çalışma başlatan ekipler, bir çukurca O.Ç ile V.İ'yi tabanca ile öldürülmüş halde çukura gömülü halde buldu. 

İki gencin cansız bedeni, bölgede yapılan inceleme ve olay yeri savcısının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı ve otospi işlemi yapılacak. Edinilen bilgilere göre polis ekiplerinin 5 kişiyi gözaltına aldığı , firari olan 2 kişinin ise arandığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA