Kırmızı Oda Dizisini İzlerken Ortaya Çıktı: Öz Babasından 11 Yaşındaki Kıza İğrenç Taciz: Eşi Uyuyunca...

İstanbul'da iğrenç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 11 yaşındaki kıza babasından cinsel saldırı olduğu ortaya çıktı.

Kırmızı Oda Dizisini İzlerken Ortaya Çıktı: Öz Babasından 11 Yaşındaki Kıza İğrenç Taciz: Eşi Uyuyunca...

Son dakika haberi: İğrenç taciz TV dizisini izlerken ortaya çıktı.

Kırmızı Oda adlı dizide Aslıhan Gürbüz 'ün hayat verdiği Kumru karakterinin , üvey babasının tacizini anlattığı sahneyi gören 11 yaşındaki kız çocuğu, başından geçen olayı anlattı.

İstanbul'un Pendik İlçesi'nde meydana gelen feci olayda, 49 yaşındaki Sevilay U isimli kişi, 11 yaşındaki kızı ile evde dizi izliyordu. Bu sırada Kırmızı Oda adlı dizinin bir sahnesi küçük kızın dikkatini çekti. Kumru karakterinin Doktor'a , babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Bu sahneyi gören küçük çocuk, başından geçen feci olayı annesine anlattı. 

11 yaşındaki çocuk, küçüklüğünden bu yana öz babası 55 yaşındaki Erol U isimli kişinin cinsel istismarına uğradığını söyledi. 

"SENİ BOĞARIM" DEMİŞ

Feci olayı annesine anlatan küçük kız, “Sen uyurken babam bana tacizde bulunuyordu. ‘Bunları anlatırsan annene zarar veririm, seni boğarım’ diyordu. Korkudan hiçbir şey söyleyemedim” diyerek feci olayı aktardı. Sevilay U. ertesi gün kızını aldı ve evden çıkmak istedi ama eşi izin vermedi. 

Daha sonra eşinin üzerine yürüyen Erol U. isimli kişi onların evden çıkmasını engelledi. Anne, eşinin evden çıkmasını fırsat bildi ve hemen polisi aradı. Gözaltına alınan baba iddiaları reddetti ama çocuğun ifadeleri sonrası tutuklandı. 

Sevilay U. isimli kadın, yaşanan feci olayı, “Kızım olanları anlatınca şok oldum. Meğer babası ben banyodayken, ev işi yaparken kızımı taciz ediyormuş. Hatta kızım benimle uyurken yanımdan alıp odaya götürerek tacizlere devam ediyormuş. 13 yıllık evliliğimiz boyunca beni defalarca aldattı. Evi terk etmek istediğimde dövdü. Birçok kez şiddete uğradım. Hatta kızımı bile daha 5 yaşındayken dövüp dudağını patlattı. Taciz olayını yüzüne söylemek Erol U. istedim ama bana ve kızıma bir şey yapar diye korktum.” şeklinde anlattı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA