Kelepçeleyip Sabaha Kadar Döven Eşini Av Tüfeği ile Öldürdü: Arabaya Binerken...

Antalya'da meydana gelen olayda bir kadın, kendisini kelepçeleyip sabaha kadar darp eden eşini av tüfeği ile vurdu.

Kelepçeleyip Sabaha Kadar Döven Eşini Av Tüfeği ile Öldürdü: Arabaya Binerken...

Antalya Döşemealtı'nda feci olay.

Sanah saat 08.00 sularında Antalya'da feci bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre İlçede Ilıca Mahallesi'nde iki katlı müstakil bir evde , servis şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan 36 yaşındaki Ramazan İpek, 12 yıldır evli olduğu 31 yaşındaki eşi Melek İpek ile iddialara göre gece boyunca tartıştı. 

Sözlü olarak başlayan tartışma gittikçe büyüdü ve ilerleyen saatlerde iddialara göre Ramazan İpek, eşine saldırdı onu darp etti.  Daha sonra ona kelepçe takan bu kişi, eşini dövmeye devam etti. 

"SENİ VE ÇOCUKLARINI ÖLDÜRECEĞİM" DEDİ

Ellerini kelepçeleyip karısını darp eden kişinin, iddialara göre ona seni ve çocuklarını öldüreceğim dedi. Melek İpek bunun üzerine sabah erken saatte servis yapmak için evden çıkıp bir saat sonra servisten dönen eşini av tüfeği ile bekledi. Eşi gelen kadın av tüfeği ile ona ateş etti. 

Daha sonra durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelene 112 acil sağlık personelleri, Ramazan İpek üzerinde yaptıkları ilk incelemede hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeye jandarma ekipleri de sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve çiftin iki çocuğunu evden uzaklaştırdı. Melek İpek ise gözaltına alındı ve jandarma karakoluna götürüldü.

ARACA BİNERKEN GÖZÜ ŞİŞ VE MORLUKLAR VARDI

Kadın jandarma arabasına bindirilirken bir gözünde şiddete bağlı şişlik olduğu yüzünde morluklar olduğu görüldü. Evdeki bir camda tüfekten çıkan merminin izi dikkat çekti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA