Kaza Yapanlara Yardıma Giden Kişinin Arabasına Otobüs Çarptı: 5 Ölü

Konya'da feci bir trafik kazası meydana geldi. TIR'ın kaza yaptığını gören sürücü yol kenarında durdu. Arkadan gelen otobüs ise duran otomobile çarptı.

Kaza Yapanlara Yardıma Giden Kişinin Arabasına Otobüs Çarptı: 5 Ölü

Son dakika: Konya 'da feci kaza.

Konya'nın KArapınar İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Konya Adana karayolu üzerinde bulunan KArapınar yakınlarında gece saat 3.30'da meydana gelen feci kazada, Ahmet Kurt isimli kişinin yönetiminde olan bir TIR, tipi, kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan TIR şarampole devrildi. 

Durumu fark eden Rahim Ergünay isimli kişi ise otomobilini kenara çekti ve TIR şoförüne yardım etmek için bölgeye gitti. Bu esnafada Ümit Özkan yönetiminde olan otobüs, park edilmiş otomobile çarptı. 

Çarpma ile birlikte savrulan otobüs ile otomobil şarampole devrildi. Araçların çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada, otomobil içinde bulunan 2 kişi ile otbüs içinde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. 5 kişinin öldüğü kazada 38 kişi ise yaralandı 

Yaralananlar, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yakındaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA