Kayseri'de Eş Değiştirerek Fuhuş Yaptırıyorlardı! Akılalmaz Yöntemleri Ortaya Çıktı!

Kayseri'de para karşılığı eş değiştirme yöntemiyle fuhuş yaptırdıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen ve gözaltına alınan 8 kişiden 4'ünün tutuklandığı operasyona dair ayrıntılar da ortaya çıktı.

Kayseri'de Eş Değiştirerek Fuhuş Yaptırıyorlardı! Akılalmaz Yöntemleri Ortaya Çıktı!

Kayseri'de para karşılığı eş değiştirme yöntemiyle fuhuş yaptırdıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen ve gözaltına alınan 8 kişiden 4'ünün tutuklandığı operasyona dair ayrıntılar da ortaya çıktı. Fuhuş yapan kişilerin, online oyun siteleri üzerinden iletişim kurduğu tespit edildi.  Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asyaiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medyada kullandıkları hesaplarından müstehcen görüntüler yayınlayarak, birbirleriyle iletişim kurup, para karşılığında eş değiştirrerek fuhuş yapanlar takibe alındı. Polis ekiplerince 2 aylık teknik ve fiziki takip neticesinde tespit edilen 5 eve eş zamanlı şok operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonda aralarında boşanmış çiftlerin de yer aldığı, 4'ü kadın 8 kişi gözaltına alındı. Swinger yöntemiyle fuhuş yapanların, sosyal medya üzerinden ağlarınna düşürdükleri, fuhuş için gelen yeni müşterilerinin ilişki görüntülerini kayda aldıkları ve bunları internette yayınladıkları belirlendi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki sorgularının ardından Kayseri Devlet Hastanesi'ndeki sorgulama işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada şüphelilerden Çınar M., Zafet T., Rahime B. ve Ömer B., isimli şahısların tutuklandığı, diğerlerinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Polis soruşturması neticesinde, şüphelilerin, elde ettikleri parayla Kayseri'de lüğks yerlerde ev tuttuğu, iletişimlerini oyun siteleri üzerinden sağladığı belirlendi. Eşli swinger için 1000 lira, tekli ilişki için 500 lira fiyat belirleyen şahıslar, fuhuş için anlaştıkları kişilerin görüntülerini gizli olarak kaydettiği ve bu görüntülerle fuhuşa gelen çift ve teklere şantaj yaptıkları öğrenildi.