Kayseri'de Dehşet! İş Makinesi Eve Daldı , Ölüler Var

Kayseri Hacılar'da freni bşalan kanal açma aracı evin üzerine devrildi, korkunç kazada 4 kişi feci şekilde can verirken, 1 kişi yaralandı.

Kayseri'de Dehşet! İş Makinesi Eve Daldı , Ölüler Var

Kayseri'de Dehşet! İş Makinesi Eve Daldı , Ölüler Var

Kayseri Hacılar'da freni bşalan kanal açma aracı evin üzerine devrildi, korkunç kazada 4 kişi feci şekilde can verirken, 1 kişi yaralandı. Erenler Caddesi'nde seyir halindeki bir kanal açma aracı, Nuh Acar isimli vatandaşa ait bahçe duvarını yıkarak evin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve UMKE ekibi sevk edilirken, korkunç kazada 4 kişi feci şekilde can verirken, 1 kişi de yaralandı.

KAYSERİ VALİSİNDEN BASIN MENSUPLARINA AÇIKLAMA

Ekipler, evin enkazındaki arama çalışmalarına devam ediyor. Kayseri Valisi, olayla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Belediyeye ait bir tanker, buna kanal açma aracı deniyor. Bana verilen ilk bilgilerde asfalt tankeri demişlerdi ama netleşti, kanal açma aracı. Seyir halindeyken freni boşaldığı için bir eve giriyor. Araçta bulunan 3 görevlimiz maalesef hayatını kaybediyor. Evde bulunan bir vatandaşımız da maalesef hayatını kaybetmiş, biri de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı." şeklinde konuştu.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.