Karabük Yenice'den Son Dakika Haberi: Otomobil 200 Metre Uçurumdan Düştü

Karabük’ün Yenice ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir otomobil 200 metre uçurumdan aşağıya uçtu. Ağaçlara takılarak duran otomobilden yaralı olarak kurtarılan sürücü yanında 4 kişi daha olduğunu söyleyince tüm ekipler seferber oldu.

Karabük Yenice'den Son Dakika Haberi: Otomobil 200 Metre Uçurumdan Düştü

Karabük'te feci kaza.

Karabük'ün Yenice İlçesi 'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre ilçe merkezinden bir köye doğru gitmekte olan ve 28 yaşındaki Emrah Dibkli 'nin yönetiminde olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıktı ve uçuruma yuvarlandı.

200 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanan otomobil, ağaçlara takıldı. Durumu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen okklluk kuvvetlerine, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. 

İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler çalışmalara hemen başlarken , bölgenin hem dik hem de ağaçlık olması nedeniyle AFAD ile UMKE ekiplerinden yardım istendi. 

Sağlık ekipleri ise itfaiyenin yardımı ile ağaçlık bölgeye gitti ve araç içindeki yaralıyı araçtan çıkararak ilk müdahaleyi bölgede yaptı.  İlk müdahalesi bölgede yapılan yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

"4 KİŞİ DAHA VAR" DEDİ

Yaralı olarak araçtan çıkarılan  sürücü Dibekli, yanında 4 kişinin daha olduğunu söylemesi üzerine bu sefer ekipler yeniden aracın bulunduğu alana inerek başka yaralı olup olmadığı yönünde geniş çaplı arama yaparken, ekipler havadan da drone ile bölge taranıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA