Karabük Valiliğine Fuat Gürel Atandı (Kimdir , Aslen Nerelidir?)

Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel, bugün yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Karabük 'e Vali olarak atandı. Peki Fuat Gürel kimdir?

Karabük Valiliğine Fuat Gürel Atandı (Kimdir , Aslen Nerelidir?)

Valiler kararnamesi yayımlandı ve Fuat Gürel Karabük Valisi olarak atandı.

Bugün Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürülüğe giren Valiler Kararnamesinde 39 İl'in valisinin değiştiğine yer verildi. Söz konusu açıklamada Etimesgut Kaymakamı Fuat Gürel 'in Karabük Kaymakamı olduğuna yer verildi.

FUAT GÜREL KİMDİR?

Karabük 'ün yeni Valisi Fuat Gürel, 1970 yılında Iğdır 'da dünyaya geldi. Iğdır 'a bağlı Kacardoğanşalı Köyünde  bulunan İlkokulda ilkokul, Gazi Kars Ortaokulu 'nda  ise ortaokul, Ankara - Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi 'nde lise eğitimini tamamladı.

Daha sonra üniversite sınavlarına giren Gürel, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümün, kazandı. Bu bölümü başarı ile bitiren Gürel, Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Ayrıca İngiltere 'de sekiz ay ingilizce ve mesleki konularda eğitim alan Gürel, 'in yaptığı görevler sırayla şu şekilde;

Uşak Kaymakam Adayı, Uşak - Sivaslı ve Amasya - Hamamözü Kaymakam vekillikleri görevleri, Muğla Kavaklıdere Kaymakamı, Malatya Doğanyol Kaymakamı, Mardin Vali Yardımcısı, Rize Güneysu Kaymakam Vekili, Rize Vali Yardımcısı ve Manisa-Ahmetli Kaymakamlığı ile Muğla Milas Kaymakamlığı görevleri.

1 Aralık 2016 tarihinde Etimesgut ilçesine atanan Kaymakam Fuat Gürel, bugün yayımlanan kararname ile Karabük Valisi oldu.

Gürel evli olup, iki çocuğu vardır.

Kamubulteni.com  |  Karabük