Karabük'te Trajikomik Olay! Alkollü Sürücünün Gelen Arkadaşı da Alkollü Çıkınca Ortalık Karıştı

Karabük'te yapılan kontrollerde alkollü yakalanan Hüseyin Ü.'den polis eekipleri aracını teslim edebilecekleri ehliyetli birisini çağırmasını talep etti.Hüseyin Ü.'nün çağırdığı arkadaşı da kendisi gibi alkollü çıkınca, kavgaya karışan arkadaşları ayıran polis ekipleri, aracı trafikten men etti.

Karabük'te Trajikomik Olay! Alkollü Sürücünün Gelen Arkadaşı da Alkollü Çıkınca Ortalık Karıştı

Karabük Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler gece yarısı 100.yıl Mahallesi'nde alkol denetimi gerçekleştirdi. Denetime giren Hüseyin Ü. isimli vatandaş alkolmetreye üflediğinde 1.16 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ehliyetine 6 ay el konulan ve 1002 TL para cezası kesilen Hüseyin Ü.'ye polis ekipleri 'Ehliyetli bir yakınını çağır , aracı teslim edelim.' dedi. Hüseyin Ü.'De arkadaşı Sercan C.'yi arayarak, alkollü olduğunu ve aracı teslim etmesi için polislerin ehliyetli alkolsüz birini çağırmasını istediğini söyledi. Bölgeye gelen Sercan C.'ye polis ekipleri alkol alıp almadığını sordu. Alkollü olmadığını söyleyen Sercan C.'nin alkol aldığı ortaya çıktı.

Bunun üzerine iki arkadaş arasında kavga çıktı. Polis ekipleri iki arkadaşı güçlükle ayırırken, ekipler teslim edilecek birisi olmadığı için aracı trafikten men etti. Otomobil çekiciyle otoparka kaldırıldı.

Kamubulteni.com - Ankara