Kanınız Donacak: Kanser Hastası Annesini 50 Bıçak Darbesi ile Öldürdü: Sonra..

Bursa 'da kan donduran bir olay meydana geldi. Gemlik 'te bir kişi, kanser hastası annesini 50 bıçak darbesi ile vahşice öldürdü.

Kanınız Donacak: Kanser Hastası Annesini 50 Bıçak Darbesi ile Öldürdü: Sonra..

Kan donduran olay.

Bursa 'nın Gemlik İlçesi 'nde Küçükkımla Mahallesi 'nde bulunan evinde , annesi Tülin Beygirci 'yi 50 bıçak darbesi ile vahşice öldüren kişinin , öz oğlu 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Berke Karasu olduğu ortaya çıktı. 

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü 'ne getirilen ve burada ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen cani, tutuklanarak Karasu Bursa Cezaevi 'ne gönderildi. 

48 yaşıda olan annesi ile arasında husumet bulunan ve okul ile ilgili yalanlar söylediği öğrenilen Berke Karasu, evde annesini vahşice öldürdü. 

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA ÜNİVERSİTEYİ OKUDUĞU ŞEHRE GİTMİŞ

Annesini vahşice öldüren kişi, daha sonra okuluna devam ettiği Denizli 'ye gitmiş. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri ve Bursa Cinayet Büro ekiplerinin ortak çalışması sonrasında yakalanan ve gözaltına alınan cani, cinayeti de itiraf etmişti.

RAHAT TAVIRLAR

İfadesi alındıktan sonra adliyeye götürülürken rahat tavırlar içinde olan zanlının bu hali dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre zanlının gece geç saatlere kadar savcıya ifade verdiği ortaya çıktı. 

Üniversite ile ilgili annesine yalanlar söyleyen Karasu, mezun olamadığı için annesinin baskısından çekindiğini , baskı nedeniyle cinayeti işledini itiraf etti. 

"BU MAHALLENİN ONURU VAR" DİYE YAZMIŞ

Öte yandan Karasu 'nun olayı namus cinayeti gibi göstermek için annesinin dolabına , bıçaklayarak öldürdüğü annesinin kanı ile "Bu mahallenin onuru var" diye yazdığı bildirildi.

ANNE KANSER HASTASIYMIŞ

50 bıçak darbesi ile vahşice öldürülen kadının kanser hastası olduğu öğrenildi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA