Kanı ile Saldırganın Adını Yazmıştı: O Cani Yakalandı

Kendisinden boşanmak isteyen eşini defalarca bıçaklayan ve onu evde ölüme terk eden saldırgan hakkında EGM'den açıklama geldi.

Kanı ile Saldırganın Adını Yazmıştı: O Cani Yakalandı

EGM'den açıklama: O kişi yakalandı.

Önceki gün kahreden bir haber medyada yer aldı. Bir kadın , kendisini terk etmek isteyen eşi tarafından defalarcabıçaklanmış ve evde ölüme terk edilmişti. Yerde acı içinde kıvranan kadın ölümü beklerken kendi kanı ile saldırgan eşinin adını yere yazdı ve "Annem babam hakkınızı helal edin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum." yazısını yazdı.

Bu görüntü yürekleri yakarken Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir gece yarısı açıklaması geldi.  Yapılan açıklamada saldırganın yakalandığına yer verildi. 

EGM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"04.06.2020 tarihinde İstanbul İli Zeytinburnu İlçesinde ayrılmak istediği eşi tarafından ateşli silahla vurularak yaralanan Nurtaç CANAN'ın eşi, olayı gerçekleştiren R.C. isimli şahıs 19.06.2020 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yakalanmış olup hakkında yasal işlem başlatılmıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak kadına karşı şiddet, suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda 7/24 çalışma esasına göre sürdürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA