İzmir'da Korkunç Kadın Cinayeti: Cani Koca, Eşini Kurşun Yağmuruna Tuttu

İzmir Bornova'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, 3 çocuk annesi eşini kurşun yağmuruna tuttu.

İzmir'da Korkunç Kadın Cinayeti: Cani Koca, Eşini Kurşun Yağmuruna Tuttu

İzmir'den son dakika haberi: 3 çocuk annesi vahşice öldürüldü.

İzmir'in Bornova İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bugün Bornova'da saat 16.00 'da Ümit Mahallesi 7312 Sokak'ta bir apartmandaki dairede feci olay meydana geldi. 34 yaşındaki Hüseyin Temurtaş isimli kişi ile eşi 30 yaşındaki Hüsna Temurtaş arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüdü.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi ve kavgaya dönüşmesinin ardından Hüseyin Temurtaş , eşine silahı doğrulttu ve onu kurşun yağmuruna tuttu. 

Vücuduna 5 kurşun isabet eden 3 çocuk annesi kadın kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan ise saldırısı sonrası kiralık bir araç ile olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar ve komşular ise sesleri duymaları sonrası hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini yaptıkları kadını ağır yaralı şekilde Bornova  Türkan Özilhan Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye hemen getirilen kadın , burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.  Kocasının vahşice saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden kadının cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan saldırgan hakkında polis ekipleri çalışma başlattı. Başlatılan çalışmada, Temurtaş'ın kaçtığı araç park halinde bulundu. 

Yaya olarak kaçtığı düşünülen saldırganın yakalanması için geniş çağrlı operasyon başlatıldı.