İzmir'de Kanlı Acı Gece: Torbalı İlçe Sağlık Müdürü, Doktor Eşi ve Polis Memuru Vuruldu

İzmir 'den son dakika haberleri geldi. Önceki gece İzmir 'de kanlı olaylar yaşandı. İlçe Sağlık Müdürü, bir doktorun eşi ve polis memuru vuruldu.

İzmir'de Kanlı Acı Gece: Torbalı İlçe Sağlık Müdürü, Doktor Eşi ve Polis Memuru Vuruldu

Son dakika haberi: İzmir 'de kanlı gece.. İl Sağlık Müdürü , Doktor Eşi ve Bir Polis Vuruldu.

İlk acı haber Torbalı İlçesi 'ndne geldi. İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park 'ın evine giren hırsız , boğuşma sonrası onu vurdu. Bu olaydan 20 dakika sonra Torbalı Devlet Hastanesi 'nde görev yapmakta olan Dr. Harun Gülcemal 'in 1 çocuk annesi Hatice Gülcemal , evine gelen bir kişinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Doktoru silah zoru ile bankamatiğe götüren saldırgan , para çektikten sonra bölgeden kaçtı. Ekipler iki olay arasında bağlantı olduğundan şüpheleniyor. 

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Torbalı 'da ilk feci olay saat 9.30 sularında meydana geldi. Evine hırsızın girdiğini gören Fuat Mehmet Park onunla boğuşmaya başladı. Hırsız cebinden silahı çıkardı ve Park 'ı burdu. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, Park 'ı hastaneye kaldırdı. Fuat Mehmet ;Park tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DOKTORUN EŞİ VURULDU

Yine Torbalı 'da meydana gelen olay, Alpkent Mahallesi 1032 sokakta meydana geldi. Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından Harun Gülcemal 'in eşi Hatice Gülcemal 'in evine hırsız girdi. Eve gelen hırsız Hatice Gülcemal 'i öldürdü. Kapıyı çalarak içeri girdiği bildirilen kişi, Hatice Gülcemal 'e silahla saldırdı ve daha sonra eşini rehin alarak ATM' ye götürdü ve 1500 TL para çektirip kaçtı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Doktor Gülcemal 'in 1 hafta öne  bir hasta yakınının saldırısına uğradığı öğrenildi. Gülcemal 'in ondan şikayetçi olduğu ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

POLİS MEMURU AĞIR YARALANDI

İzmir'in Torbalı ilçesinde Hatice Gülcemal'in katil zanlısı, öldürülen İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ın da şüphelisi olarak aranan silahlı saldırganın, Yazıbaşı İzmir Caddesi'ndeki bir otele gittiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, söz konusu otelin çevresini sardı. Bu sırada polisleri gören zanlı, otelin birinci katından aşağıda bulunan markete indi. Zanlı ile polis ekipleri arasında burada çatışma çıktı. Çatışmada başından yaralanan polis memuru Y.K. (35) ağır yaralanırken, zanlı marketin arkasında bulunan pencerenin camını kırdı.

AYAĞINDAN VURULDU AMA KAÇTI

Bu sırada kendisini fark eden polislerin açtığı ateş sonucu ayağından yaralanan saldırgan kaçmayı başardı.

Ağır halde yaralanan polis memuru hemen hastaneye kaldırıldı ve Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Hastanesinde tedabiye alındı. Polis ameliyata alındı. 

Ekipler , saldırganı yakalamak için bölgede teyakkuzda.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA