İstanbul'da Kısıtlamalar Ne Zaman Bitecek? İl Sağlık Müdüründen Sevindiren Açıklama

İstanbul'da hayatın kademeli olarak normalleşmesi için son dakika açıklaması geldi. İl Sağlık Müdürü, İstanbul'un iyi durumda olduğunu söyledi.

İstanbul'da Kısıtlamalar Ne Zaman Bitecek? İl Sağlık Müdüründen Sevindiren Açıklama

İstanbul'da kısıtlamaların kaldırılacağı tarih hakkında açıklama.

İstanbul İl Sağlık Müdürü bir son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu yaptığı açıklamada İstanbul'un iyi durumda olduğunu söyledi.

Memişoğlu yaptığı açıklamada, "İstanbul şu anda esasında Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 1 Mart'tan itibaren olacak kısıtlamaların azalmasına hazır. Bu konuda da özellikle öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına kavuşmasını, esnafımızın iş yerini açmasını bekliyoruz. Bu konuda her türlü hazırlığımızı da yapmış durumdayız. İstanbul'da vaka sayıları esasında minimilimize edilmiş durumda ama devamı için uyum şart. Gevşeme olduktan sonra da bu uyumu gösterdiğimiz müddetçe maske, mesafe, hijyen kurallarına uyduğumuz müddetçe, aşılamayı zamanında yaptığımız müddetçe kısıtlamaların azaltılmasında İstanbul için, Mart ayı başından itibaren bu konuda bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. Ama tabi ki bunun kararı Bakanlığımızın ve bilimsel kurulumuzun öneriler doğrultusunda olacaktır"  ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA