İstanbul'da Feci Olay: Mezarlıkta Tecavüz Dehşeti

İstanbul 'da Feriköy Mezarlığı 'nda feci bir olay yaşandı. Akaryakıt istasyonunda çalışanlar , bir kadının çığlıklarına koştu.

İstanbul'da Feci Olay: Mezarlıkta Tecavüz Dehşeti

Son dakika : İstanbul 'da mezarlıkta tecavüz girişimi.

Bugün saat 05.00 sıralarında İstanbul 'da feci bir olay meydana geldi. Feriköy Mezarlığı 'nda meydana gelen feci olayda , yakında bulunan akaryakıt istasyonu çalışanları, mezarlıktan kadın çığlıkları geldiğini duydu.

Çığlıkları duyan akaryakıt istasyonu çalışanları hemen bölgeye koştu. Mezarlığa kısa sürede koşarak gelen personeller, yolun karşısında çıplak şekilde bir kadın gördü. 

Çalışanlar hemen kadına yardıma koştu ve onu istasyona getirip personel kıyafeti giydirdi.Durum ise hemen polis ekiplerine bildirildi. 

 Adı henüz öğrenilemeyen kadın , bölgeye gelen polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. 

O SIRADA MEZARLIKTAN OTOMOBİL ÇIKTI

O sırada ise şüphelinin kullandığı belirtilen otomobil mezarlıktan hızlı şekilde çıktı. Sarıcevizler Caddesi 'ne doğru giden ve Dolmabahçe-Bomonti Tüneli istikametine giden araç bariyerlere çarptı.  Çarpmaya aldırış etmeyen saldırgan aracı ile bölgden uzaklaştı. 

Görgü tanığı Cemal Bilge, olayla ilgili bir açıklama yaptı. Çalışırken bir ses duyduklarını ve hemen bölgeye koştuklarını söyleyen Bilge, bir kadının tabelanın altında çırılçıplak şekilde olduğunu söyledi.  Kadının imdat diye bağırdığını söyleyen Bilge, ona elbise getirdiklerini ve istasyona getirdiklerini söyledi.

Mezarlıktan çıktıktan sonra bariyerlere çarparak ilerleyen şüpheliye ait olduğu öne sürülen otomobil, Sıracevizler Caddesi'nde bulunan Feriköy Mezarlığı girişinde terk edilmiş olarak bulundu. Polis şimdi her yerde şüpheliyi arıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA