'İşçi Çalıştırmadığımız İçin Eleştiriliyoruz, Elimden Gelse 5 Bin İşçi Çalıştırırım'

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bazı çevrelerden işçi çalıştırmadığı için eleştiriler aldığını, imkan olması halinde 5 bin işçi de çalıştırabileceğini söyledi.

'İşçi Çalıştırmadığımız İçin Eleştiriliyoruz, Elimden Gelse 5 Bin İşçi Çalıştırırım'

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ile Yenimahalle Belediyesince yapımı tamamlanan 33'üncü sağlık ocağının açılışına katıldı. Barıştepe Sağlık Ocağı açılışında belediyenin istihdam politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaşar, bazı çevreler tarafından fazla işçi çalıştırılmadığı için eleştiriler aldığını, belediyenin tüm işçilerinin kendi işleriyle yapıldığını kaynakların doğru kullanımına çaba sarf edildiğini söyledi.

Yaşar "Biz fazla işçi çalıştırmıyoruz. Belediye olarak tüm işlerimizi kendi personelimizle yapıyoruz. Asfaltımızı kendimiz atıyoruz, taşımızı kendimiz üretiyoruz, parkımızı kendimiz yapıyoruz. Bugün 650 öğretmen belediyemiz bünyesinde eğitim veriyor. Elimden gelse 5 bin işçi çalıştırırım. Yenimahalle’de ne söz verdiysek yerine getirdik. 2009 yılındaki Şentepe ile şimdiki Şentepe arasındaki farkı siz görüyorsunuz. Her vatandaşımızın sağlık hizmetini hijyenik koşullarda alması için bu tesisleri yaptık." şeklinde konuştu.

Kamudan haberler , Yerel haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA