İntihar Eden Polis Memuru ile İlgili Acı Detay Ortaya Çıktı

İzmir'de meydana gelen olayda , komiser yardımcısının kayıp güneş gözlüğü nedeniyle hakkında açılan davayı ve evinin aranmasını kendisine yediremeyen polis memuru intihar etmişti. Olay ile ilgili acı detaylar ortaya çıktı.

İntihar Eden Polis Memuru ile İlgili Acı Detay Ortaya Çıktı

Evi arabndığı için intihar eden polis memuru hakkında yürek yakan detaylar.

Hürriyet'ten Ayşegül Kadıoğlu bugün kaleme aldığı yazısında önemli bir konuyu ele aldı. Edinilen son dakika bilgilerine göre polis memurunun , çalınan gözlük soruşturması nedeniyle evinin arandığı ve davada ifadeverdiği öğrenildi. Bu olay sonrası 21 yıllık polis memuru intihar etti..

Yaşanan acı olay sonrası önemli bir son dakika açıklaması geldi. İzmir Çeşme'de meydana gelen olayda komiser yardımcısı Halil Özgür Y isimli kişi, güneş gözlüğü kaybolması sonrası güvenlik kameralarına baktı. Güvenlik kameralarına bakan komiser yardımcısı net bir şey göremedi ancak benzer bir güneş gözlüğü olan polis memuru 46 yaşındaki İsmail Zeyrek hakkında şikayetçi oldu. Savcılık tarafından olay jandarmaya verildi ve soruşturma başlatıldı.,

 EGM'den konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Jandarma hem komiser yardımcısının hem de polis memurunun ifadelerini aldı. Savcılığın talimatıyla Zeyrek'in evinde ve işyerinde arama yapıldı. Jandarmalar bulduğu bir gözlüğü delil olarak aldı. Zeyrek gözlüğün kendisine ait olduğunu fatura ile kanıtladı, komiser yardımcısı da bulunan gözlüğün kendisine ait olmadığını söyledi. İlçede görevli polislerin iddiasına göre, komiser yardımcısı ifade işlemlerinin ardından gözlüğünü polis merkezinin çay ocağında buldu.

Zeyrek önceki gece evinde başına dayadığı tabancasını ateşledi. Tek el silah sesi duyan komşular polise ihbarda bulundu. Meslektaşları geldiğinde Zeyrek hayatını kaybetmişti. Zeyrek'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı."

İÇİNDE 10 BİN LİRA OLAN CÜZDAN BULDU SAHİBİNİ ARADI BULDU

Polis memuru ile uzun süredir çalışan mesai arkadaşları, polis memuru İsmail Zeyrek "Geçtiğimiz yıl içinde 10 bin TL olan bir cüzdan buldu. Kendi çabalarıyla cüzdanın sahibini buldu. Örnek alınacak bir polisti. Mobbing nedeniyle hayatını kaybetti." olayını aktardı

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA