İlkokulda Skandal Taciz: 1 Kız Babası Kantinci..

Zonguldak Ereğli 'de skandal bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bir kantinci 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

İlkokulda Skandal Taciz: 1 Kız Babası Kantinci..

Skandal olay !!

Zonguldak 'a bağlı  Ereğli ilçesi 'nde bir ilköğretim okulunda skandal olay yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre 9 yaşındaki bir öğrenciyi dudağından öperek tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre, Ereğli 'nin Kepez Mahallesi ’nde bulunan bir ilköğretim okulunda meydana gelen skandal olayda, okul kantinini işleten ve 50 yaşında olduğpu öğrenilen  H.S, isimli kişi, aynı okulda eğitim görmekte olan ve 9 yaşında olduğu öğrenilen  E.T.’yi dudağından öperek cinsel istismarda bulundu.

Tacize uğrayan öğrencinin olayı anlatması üzerine 3 yıldır aynı okulun kantininded çalışan ve bu kantini işleten bir kız çocuğu babası H.S. polis  ekipleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen ve emniyete götürülen kantinci,  emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardındna adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesini aldığı şüpheliyi tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti. 

Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevi ’ne gönderildi.

Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara