İlkokulda İğrenç Olay: 56 Yaşındaki Öğretmen Sınıfta..

Osmaniye 'nin Kadirli İlçesi 'nde iğrenç bir olay meydana geldi. İddialara göre bir öğretmen, ilkokulda öğrenciler sınıfta iken cinsel içerikli görüntüler izledi.

İlkokulda İğrenç Olay: 56 Yaşındaki Öğretmen Sınıfta..

Osmaniye 'de feci bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre olay, Osmaniye 'nin Kadirli İlçesi 'nde bulunan Şehit Harun Saltalı Ortaokulu 'nda meydana geldi. 

56 yaşında olduğu öğrenilen H.İ.Ö. isimli bir öğretmen, sınıfta ders esnasında bilgisayardan pornografik içerikli filmler izleyip cinsel organıyla oynadı. Bu anlara şahit olan  öğrenciler, iğrenç manzara karşısında şok geçirdi ve durumu diğer öğretmenlerine anlattı. Durumun diğer öğretmenlere anlatılması sonrası  büyük rezalet ortaya çıktı. Konu okul yönetimine iletildi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yapılan şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 56 yaşındaki öğretmen H.İ.Ö. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. 

10 AYRI ÖĞRENCİ VE BAZI ÖĞRETMENLERİN İFADESİ ALINDI

Okul yönetiminin şikayet ettiği ve hakkında gözaltı kararı verilen öğretmen karakola götürüldü. Söz konusu olay ile ilgili soruşturma başlatan Kadirli Cumhuriyet Başsavcılığı 10 ayrı öğrencinin ve okuldaki bazı öğretmenlerin ifadelerine başvurdu. 

BİR BİR ANLATTILAR

Pedagoglar eşliğinde ifade veren öğrenciler, 56 yaşındaki öğretmen H.İ.Ö. 'nün sınıfta yaptıklarını bir bir anlattılar.

SERBEST KALDI

Bu ifadeler alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen ve savcılığa sevk edilen öğretmen H.İ.Ö. tutuklama istemiyle hakimliğe gönderildi. 56 yaşındaki kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA