İki Uzman Onbaşı, İlk Görev Yerlerine Giderken Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Konya 'da meydana gelen feci kazanın detayları ortaya çıktı. Kazada yaşamını yitiren iki Uzman Onbaşı'nın ilk görev yerlerine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

İki Uzman Onbaşı, İlk Görev Yerlerine Giderken Feci Kazada Hayatını Kaybetti

GEÇTİĞİMİZ GÜN YAŞANAN FECİ KAZANIN DETAYLARI AÇIKLANDI.

Konya 'da geçtiğimiz gün gece meydana gelen feci kazada 3 kişi yaşamını yitirmişti. Hayatını kaybedenlerden ikisinin yeni atanan uzman onbaşı olduğu bildirildi. 

Uzman onbaşı olarak ataması yapılan 26 yaşındaki Mücahit Öktem ile 21 yaşındaki Ali Genç, Konya İl Jandarma Komutanlığı 'nda gördükleri iki günlük eğitiminin ardından görev yerine gitmek için yola çıktı. 

Konya 'nın bir diğer ilçesi Beyşehir'e, Üzümlü Jandarma Karakol Komutanlığı 'na atanan iki isim, buraya gitmek  için geçtiğimiz 11 Mart 2020 akşamı yola çıktı.

Ali Genç 'in kullandığı 46 VM 298 plakalı otomobil ile yola çıkan iki uzman onbaşı, Konya-Beyşehir karayolu Akyokuş mevkisinde karşı yönden gelmekte olan ve iddiaya göre şerit ihlali yapan 50 yaşındaki Reyhan Uçar' ın yönetiminde olan 42 AFJ 888 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci kazada araçlar hurdaya döndü. 

Çarpışma sonucu araçlar hurdaya dönerken araç içinde bulunan Ali Genç, Mücahit Öktem ve diğer araçtaki Reyhan Uçar olay yerinde yaşamını yitirdi. 

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI'NDA TÖREN DÜZENLENECEK

Edinilen bilgilere göre feci kazada hayatını kaybeden Uzman Onbaşı Ali Genç ve Mücahit Öktem için Konya İl Jandarma Komutanlığı' nda tören düzenlenecek.

Düzenlenecek törenin ardından Ali Genç 'in cenazesi Ordı Akkuş 'a , Mücahit Öktem 'in cenazesi ise Hatay 'ın Erzin İlçesi 'ne uğurlanacak. 

Kazada hayatını kaybeden iki Uzman Onbaşı 'nın naaşları , memleketlerinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA