İki Kardeşi Vuran Kişi, Cami İmamına 'Dizlerinin Üzerine Çök Kelime-i Şehadet Getir' Dedi Ama...

Sakarya'da iki kardeşi vuran kişi, cami imamını da öldürmek istedi ancak o anda silah tutukluk yaptı. İşte yaşanan feci olayın detayları.

İki Kardeşi Vuran Kişi, Cami İmamına 'Dizlerinin Üzerine Çök Kelime-i Şehadet Getir' Dedi Ama...

Sakarya'da feci olay: 2 kişiyi öldüren zanlı , imama dizlerinin üstüne çök Kelime-i Şehadet getir dedi ama silah tutukluluk yaptı.

Sakarya Akyazı İlçesi'nde , Küçücek Mahallesi'nde bulunan Dağ Cami bahçesinde feci bir olay meydana geldi. Olayda 2 kardeşi öldüren ve birini yaralayan kişi, 35 yaşındaki cami imamı Fatih Bilgin 'in kafasına da silah dayadı ama silah tutukluk yaptı. 

Edinilen bilgilere göre zanlının imama, "Diz üstü çök. Seni de vuracağım. Kelime-i şehadet getir" dediği, tetiğe bastığı sırada tabancasının tutukluk yaptığı öğrenildi.

OLAY NEYDİ?

Bölgeden gelen bilgilere ve iddialara göre bölge halkından Ramis K isimli kişi kalp krizi geçirdi ve yaşamını yitirdi. K'nın vefatı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına giden ve aralarında daha önceden husumet bulunan Z.K. ile abi kardeş olan Selahattin ile Hayati Aydemir arasında cami derneği nedeniyle yeniden tartışma çıktı. 

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavganın başlaması sonrası Z.K. isimli kişi, yanında bulunan silah ile iki kardeşe ateş etti. Kurşunların hedefi olan iki kardeş de ağır yaralandı. Ağabey Selahattin Aydemir ağır halde yaralandı. Hastaneye kaldırlan ağabey tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Kardeş Hayati Aydemir ise ağır yaralı olarak götürüldüğü Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınmıştı. 

TABANCASI TUTUKLUK YAPTI

Cami imamına da diz çök Kelime-i Şehadet getir diyen Z.K. , silahı 35 yaşındaki Fatih Bilgin'in başına dayadı ama tabanca tutukluk yaptı. 

Hırsını alamayan zanlı cami imamını darp etti ve bölgeden kaçtı. 

Cami imamı, hastanede tedavisi sonrası taburcu edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA