İki Bekçi Kavga Etti: Bekçiler Ağır Yaralandı

İstanbul 'dan bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Fatih'te bir bekçi meslektaşını silahla yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

İki Bekçi Kavga Etti: Bekçiler Ağır Yaralandı

Flaş: Bekçiler arasında kavga.

İstanbul 'un Fatih İlçesi 'nde feci bir olay meydana geldi.

Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre, Fatih 'in Silivrikapı Mahallesi 'nde bulunan Kuvai Milliye Caddesi 'nde bir kafede oturmakta olan ve bir süre önce açığa alındığı öğrenilen Mehmet Akif A. ile meslektaşı Ekrem Y. arasında  tartışma çıktı. İki isim arasında , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kısa süre içinde büyüdü.

Sözlü başlayan tartışma sonrası Ekrem Y. isimli kişi, arkadaşının silahını aldı ve Mehmet Akif A 'ya ateş etmeye başladı. Onu vuran Emrem Y. , aynı silahı kendisine doğrulttu ve intihar girişiminde bulundu. 

Kendisini vuran Ekrem Y. yere yığıldı ve ağır halde yaralandı. Ekrem Y 'nin burduğu Mehmet Akif A 'da ağır halde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine bölgeye kısa süre içinde sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken yaralılar , ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılar hastanede hemen tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA