İdlip Şehidinin İsmi ve Memleketi Açıklandı

Şehit ateşi Gaziantep 'e düştü. İdlip 'teki hain saldırıda Gaziantepli Tank Sözleşmeli Er Mecit Demir şehit oldu.

İdlip Şehidinin İsmi ve Memleketi Açıklandı

ŞEHİDİMİZİN İSMİ VE MEMLEKETİ AÇIKLANDI.

İdlip 'ten kahreden haber bugün geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada rejim saldırısı sonucu 1 askerimizin şehit olduğu bildirildi. Acı haber sonrası Milli Savunma Bakanlığı bir açıklama daha yaptı ve şehidimizin ismi ile memleketini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşım şu şekilde:

"Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza, Rejim tarafından yapılan tank atışları sonucunda, kahraman bir silah arkadaşımız yaralanmış ve hastaneye sevk edildiği sırada maalesef şehit olmuştur.

Şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde bırakılmamıştır, bundan sonra da bırakılmayacaktır! Hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Alçak saldırı sonrası bölgede tespit edilen 21 rejim hedefi derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır."

"Silah arkadaşımız, 22 Şubat 2020 tarihinde İdlip 'de Suriye rejim unsurları tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "BİRKAÇ ŞEHİDİMİZ VAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan az önce yaptığı açıklamada "Libya'nın meşru Başbakanı ile yönetimiyle masaya oturduk, imzaları attık. Biz gayrimeşru Hafter'e karşı, ücretli, lejyoner Hafter'e karşı biz orada yönetici, kahraman askerlerimiz ve Suriye Milli Ordusu'ndan ekiplerimizle beraber oradayız. Mücadeleyi orda sürdürüyorlar. Tabii birkaç tane şehidimiz var. Ama birkaç tane şehidimizin karşılığında da 100'e yakın orada, o lejyonerlerden etkisiz hale getirdik. Kardeşlerim, şunu hiçbir zaman unutmayacağız; Şehitler tepesi boş kalmayacak" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA