Hendek'te Yangın Çıktı: 2 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Yitirdi

Son dakika haberi: Sakarya Hendek 'te iki katlı bir binada yangın çıktı. Yangın sonucu 2 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Hendek'te Yangın Çıktı: 2 Yaşındaki Çocuk Yaşamını Yitirdi

Son dakika: Hendek 'te yangın çıktı.

Hendek ilçe merkezinde bir evde yangın çıktı. İki katli bir binada meydana gelen yangın sonucu 1 çocuk yaşamını yitirirken 3 kişi yaralandı. 

İki katlı bir binada yangın çıktığını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri olaya hemen müdahale ederken yangında 1 çocuğun yaşamını yitirdiği bildirildi. 

Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangının kontrol altına alınması sonrası küçük çocuğun cansız bedeni evden çıkarıldı. 

EVDE 5 KİŞİ YAŞIYORLARDI

Soner İlişen, eşi ve 3 çocuğunun yaşadığı öğrenildi. Yangında babanın 2 çocuğunu ve eşini alevlerin arasından çıkardığı ancak en küçük çocuğunu kurtaramadığı öğrenildi. 

Facianın yaşandığı evde ölen çocuğun 2 yaşındaki Yakup İlişen olduğu öğrenildi. Yaralı annenin isminin Ayşegül ilişen (25) olduğu, yaralı çocukların ise 4 yaşındaki Yusuf Mehmet İlişen ve  6 yaşındaki Seher Naz İlişen olduğu belirtildi. 

Kamubulteni.com  | Ankara
Kaynak: sakaryayenihaber