Genç Kız Hareket Halindeki Otobüsten İnmeye Çalışırken Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Gebze'de meydana gelen olayda genç kız, henüz durmayan otobüsün kapısından inerken düştü ve hayatını kaybetti.

Genç Kız Hareket Halindeki Otobüsten İnmeye Çalışırken Hayatını Kaybetti

Daha durmayan otobüsten inmeye çalıştı: Hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Gebze 'de meydana gelen olayda, 18 yaşında olduğu öğrenilen Günay Gönülaçar, Dilovası ilçesinden Gebze ’ye doğru  gitmek için Y.K. idaresindeki özel halk otobüsüne bindi. Gebze ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne doğru yaklaşan otobüsten inmek isteyen genç kız, kapıya doğru yaklaştı.

İnmek istediğini söyleyen genç kız, hareket halinde olan otobüsün kapısının açılması ile inmeye çalıştı. Hızlı olan otobüsten inmeye çalışan kız düştü ve ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve hemen tedavi altına alınan genç kız , tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olay sonrası inceleme başlatan polis ekipleri, sürücü Y.K.' y gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

18 yaşındaki Günay Gönülaçar ’ın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan kaza anı otobüsün güvenlik kamerasına anbe an yansıdı. Genç kızın düşme anı ve araçtakilerin panikle genç kızın yardımına koşma anı otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşte o anlar.

İZLEYENLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Feci olay sonrası görüntüleri izleyenler , sürücünün kapıyı araç durduktan sonra açması gerektiğini söylerken birçok kişi de hayatını kaybeden talihsiz kızın inmek için acele ettiği yorumunu yaptı. 

Komplo teorileri üretenler de var tabi. Birçok kişi, kızın yanındakinden bir şeyler aldığını ve acele ile inmek istediğini, uyuşturucu satıcısı da olabileceğini iddia etti. Kimi de yanındaki şahsın elle tacizine uğrayan genç kızın aceleyle inmek istediğini  söyledi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA