Gaziantep'te Damat Dehşeti: 5 Kişi Öldü

Gaziantep 'te feci bir olay meydana geldi. Bir kişi, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. 5 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Gaziantep'te Damat Dehşeti: 5 Kişi Öldü

Son dakika haberi: Gaziantep' te facia: 5 ölü.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , eşinin ailesi ile , aile içi sorunlar ve miraz paylaşılmazlığı olan damat dehşet saçtı. İki ayrı saldırı düzenleyen damat, ilk belirlemelere göre 5 kişiyi öldürdü Saldırı sonucu 1 kişi de yaralandı.

İLK OLAY

Edinilen son dakika bilgilerine göre , ilk olay bugün öğle saatlerinde 8 Şubat Mahallesi 'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi, aile içi sorunlar ve miras nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı eşinin yakınlarına silahla saldırı düzenledi ve onlara kurlun yağdırdı.

Kurşunlara hedef olan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

İKİNCİ OLAY

Yaşanan bu feci olayın ardından saldırgan apar topar Fıstıklı Mahallesi 'ne gitti. Saldırgan burada da eşinin diğer akrabalarına silahlı saldırı düzenledi ve onlara da kurşun yağdırdı. Fıstıklı Mahallesi 'nde damatın düzenşediği ikinci saldırıda da 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara