Gaziantep'te 41 Yaşındaki Terzi İntihar Etti! Bıraktığı Not Yürek Yaktı

Gaziantep'te 41 yaşındaki terzi Serdar S. intihar notu bırakarak iş yerinin tavanına bağladığı iple hayatına son verdi. Serdar S.'nin bıraktığı notta ailesine Babacığım hepinizi çok seviyorum. Çocuklarım size emanet, ölmem hepimiz için iyi olacak" dediği görüldü.

Gaziantep'te 41 Yaşındaki Terzi İntihar Etti! Bıraktığı Not Yürek Yaktı

Gaziantep'te sabah saatlerinde Mimarsinan Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili detaylar haber merkezlerine ulaştı.  Kardeşi ile terzi dükkanı işleten 3 çocuk babası Serdar S., sabah iş yerinin tavanına ip bağlayarak kendini astı. Bir süre sonra dükkana gelen ağabey, kardeşini korkunç vaziyette gördü. Durumun sağlık ve polis ekiplerine bildrilmesiyle bölgeye ekip sevk edilirken, ekipler talihsiz genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Serdar S.'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, iş yerindeki incelemelerde Serdar S.'nin intihar notu bulundu.

Notta, "Babacığım hepinizi çok seviyorum. Çocuklarım size emanet, ölmem hepimiz için iyi olacak" ifadelerinin yer aldığı, olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.