Fedai Baran Öldü mü

Emine Bulut'a 10 yaşındaki kızının önünde vahşice saldıran ve onu defalarca bıçaklayıp öldüren cani Fedai Baran öldü mü? Cani eski koca cezaevinde öldürüldü mü? İşte detaylar ve son bilgiler.

Fedai Baran Öldü mü

Fedai Baran öldü mü?

Türkiye Emine Bulut 'a ağlıyor. Bir kadın daha eski eşi tarafından vahşice öldürüldü. Hem de 10 yaşındaki kızının gözleri önünde defalarca bıçaklanarak.

Yürek sızlatan haber Kırıkkale 'den gelmişti. Kırıkkale 'de eski eşi ile lokantada buluşan Emine Bulut, onun vahşi saldırısına maruz kaldı. Defalarca bıçak darbesi alan kadının 'Ölmek İstemiyorum' demesi , 10 yaşındaki kızının 'Anne Lütfen Ölme' feryadı akıllarımıza kazındı. 

Tüm Türkiye 'yi yasa boğan cinayet sonrası vahşi eski koca yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fedai Baran isimli cani tutuklanarak cezaevine konuldu ve hakkında jet hızında iddianame hazırlandı. Aynı hızda mahkeme iddianameyi kabul etti.

FEDAİ BARAN ÖLDÜ MÜ?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bilgide Fedai Baran 'ın tutuklu olduğu cezaevinde öldürüldüğü iddia edildi. Sosyal medya üzerinde dolaşan bu haberler sonrası vatandaşlar , caninin ölüp ölmediğini araştırmaya başladı. 

Ancak bu konuda henüz resmi kaynaklar bir açıklama yapmadı. Fedai Baran 'ın öldüğüne ilişkin bir açıklama henüz gelmedi.

Haberlerden anbean haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN GÖZALTINA ALINDI

Saldırı anının videosunu çeken ve sosyal medya üzerinde yayan kişi gözaltına alındı.

ADALET BAKANI 'NDAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Vahşice katledilen Emine Bulut'a Allah'tan rahmet diliyorum. Cinayetin hemen ardından saldırgan derhal tutuklanmıştır. Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı makamları tarafından caniye hak ettiği cezanın gecikmeksizin verileceğine inancım tamdır" 

AK PARTİ 'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Siyaset kurumunun, hükümet müdahil olabileceği konuda derhal Aile Bakanlığımız harekete geçmiştir. Bakanlığımız konuya her aşamada müdahil olacaktır. Katliamı gerçekleştiren şahsın en yüksek cezayı alması hepimizin temennisidir. Cumhurbaşkanımız da değindiler, hepimizi en çok bu kişinin, rahmetli Emine Bulut'un hayatını bu şekilde kaybetmesi kadar bunu bu şekilde hayatını kaybederken ona yardım etmek yerine birilerinin görüntü alma telaşına düşmesi, seyirci olması, bunu ele almamız gerekiyor. Orada insan hayatını kaybederken birileri yardım etmek yerine görüntü almak gibi bir duruma nasıl düşebiliyorlar, topyekûn değerlendirilmesi gereken bir konu.

Üzerimize düşen ne varsa bu konuları hassasiyetle yerine getirdik. Bu büyük toplumsal bir yaradır. Çok şiddetli bir şekilde sarsılıyoruz. Medeni hayata sahip olan bir milletin asla kabul etmeyeceği eylemdir. Muhakkak surette üzerine hassasiyetle gideceğimiz eylemler. Şiddete başvuran şahısların toplumsal düzeyde bir duyarlıkla dışlanması, kültürel bir farkındalık oluşturulması, bilinç oluşturulması, direnç noktası oluşturulması bütün toplumun vazifesidir. Siyaset düzeyinde atılacak adımlar atılıyor, esas olarak toplum olarak bir tutum alışa dönüşmesidir. Burada sivil toplumun, eğitimin, belediyelerin üzerine düşen çok büyük işler vardır.

Bu işler parmak sallayarak, onu bunu suçlayarak çözülmüyor. Her türlü şiddet kültürü toplumda mahkum edilmeli, reddedilmesi gerekmektedir. Diğer üzüntü kaynağımız, özellikle sosyal medyada, medyada görüntülerin bu şekilde yayılması, toplumun diğer kesimlerin bilhassa çocukların bundan nasıl etkileneceği hesaba katılması gerekiyor. Şiddet görüntülerin yayınlanması bir başka şiddettir. Sayın Cumhurbaşkanımız öteden beri bunun altını çiziyorlar. AK Parti olarak MKYK ve MYK olarak bu konuda her türlü öneriye, işbirliğine açığımız. Bu partiler üstü bir meseledir. Toplumun tüm bireylerini, hücrelerini ilgilendiren bir mesele. Çok acı bir şekilde canımız yanıyor, maalesef bu mesele üzerimize bugün kabus gibi çöktü. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA