Feci Olay: Tilki Sandığı Gelinini Öldürdü

Bartın'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bartın'da , bahçeye tilki girdiğini sanan kişi, tüfeği alarak sesin geldiği yere doğru ateş etti. O sırada fasulye toplayan 31 Yaşındaki Gönül Gökçe ensesine gelen saçmalar nedeniyle kanlar içinde yerde kaldı ve hayatını kaybetti.

Feci Olay: Tilki Sandığı Gelinini Öldürdü

Bartın 'da feci olay: Tilki zannedip gelinini öldürdü.

Bartın 'da meydana gelen olayda bahçeye tilki girdiğini zanneden kişi tüfekle ateş etti. 

Önceki gün akşam saatlerinde Karahüseyinli köyünde meydana gelen feci olayda, iddialara göre köyde oturmakta olan Gökçe ailesinin bahçesinde bulunan kümesteki 3 tavuk tilki saldırısı sonucu telef oldu. 

Bugün akşam saatlerinde ise emekli madenci olduğu öğrenilen Mustafa Gökçe isimli kişi, mısır ve fasulye ekili bahçeden ses geldiğini duydu ve hemen av tüfeğini yanına aldı. 

Gelen sesler sonucu bahçeye tilki girdiğini zanneden Gökçe, evin balkonuna çıktı ve sesin geldiği yere doğru 2 el ateş etti. 

Bu esnada bahçede fasulte toplamakta olan 31 yaşındaki Gönül Gökçe vuruldu. Tüfekten çıkan saçmalar kadının ensesine isabet etti. Kanlar içinde kalan Gönül Gökçe yere yığıldı. 

Gelinini vurduğunu fark eden Mustafa Gökçe, hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk kontrolde 2 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. 

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİLER

Gönül Gökçe 'nin hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları evin önüne toplandı ve büyük acı yaşadı. Sinir krizi geçiren yakınları , bölgedeki sağlık ekipleri tarafındna sakinleştirildi. 

Mustafa Gökçe, jandarma ekiplerince gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA