Feci Olay: Ev Ararken Tartıştığı Eşini Vahşice Öldürdü

Gaziantep'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre , kiralık ev ararken eşi ile tartışan kişi, onu 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Feci Olay: Ev Ararken Tartıştığı Eşini Vahşice Öldürdü

Gaziantep 'de korkunç olay: Tartıştığı eşini öldürdü.

Kadına şiddet ve kadın cinayetlerinde son günlerde üzen haberler geliyor. Dün Çorum 'da yaşanan feci olayın ardından bir acı haber de Gaziantep 'ten geldi. Edinilen bilgilere göre Gaziantep 'te Teksilkent Mahallesi 'nde Ayşe A isimli kadın, bir süre önce seyyar satıcılık yapan eşi Hasan A ile tartışmaya başladı. 

İki çocuğu olan çiftin , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aralarında çıkan tartışma büyüdü ve Ayşe A isimli kadın , İstanbul 'da bulunan kız kardeşinin yanına gitti. 

Daha sonra eşi ile barışan kadın, İstanbul 'dan evine döndü. 

10 YERİNDEN BIÇAKLADI

Önceki gün yeni eve dönen kadın , kocası ile birlikte taşınmak için kiralık bir ev aramaya gitti. Mahallede ev arayan çift arasında, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yine tartışma çıktı. 

Tartışma büyüyünce Hasan A isimli kişi, yanındaki bıçağı çekti ve eşini 10 defa bıçakladı. 

KURTARILAMADI

Çocuklarının çığlığını duyan çevredeki vatandaşlar duruma koştı ve hemen sağlık ekipleri ile polis ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları kadını özel hastaneye kaldırdı.

Özel hastaneye kaldırılan kadın, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ağır yaralanan Ayşe A.'nın çığlıklarını duyanların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi Ayşe A., kurtarılamadı.

Polis ekipleri tarafındna gözaltına alınan cani koca, emniyete götürüldü.