FEci Olay: 2 Çocuğu Dükkana Alıp Cinsel İçerikli Görüntüler İzledi ve..

Antalya 'da meydana gelen feci olayda bir kişi, biri kız iki çocuğu dükkana götürerek onlara cinsel içerikli görüntüler göstererek tacizde bulundu.

FEci Olay: 2 Çocuğu Dükkana Alıp Cinsel İçerikli Görüntüler İzledi ve..

Feci olay Antalya 'da meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerinegöre Antalya 'da biri kız olmak üzere  2 çocuğu alıkoyan ve onları iş yerine kilitleyip cinsel içerikli fotoğraflar gösterip video izleterek istismarda bulunduğu iddia edilen M.F. isimli kişi yakalandı.

Antalya 'da Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 'nde meydana gelen feci olayda, telekomünikasyon bayiliği yaptığı öğrenilen M.F. isimli kişi, iddiaya göre iş yerine farklı zamanlarda çağırdığı 16 yaşındaki S.D. adlı erkek çocuk ile kız çocuğu F.N.K.' ye cinsel içerikli fotoğraf gösterdi ve cinsel içerikli iğrenç görüntüler izletti. M.F., iş yerinin kepenklerini indirerek çocuklara cinsel istismarda da bulundu.

ÇOCUKLAR POLİSE GİTTİ

Yaşanan feci olay sonrası çocuklardan S.D. , polis ekiplerine gitti. Antalya Emniyet Müdürlüğü Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Bürosu ekipleri tarından çocuğun ifadesi alındı . S.D., M.F.'nin kendisini dükkâna kilitleyip cinsel içerikli fotoğraflar gösterip video izleterek istismarda bulunduğunu söyledi. S.D. ayrıca, M.F.'nin iş yerinde F.N.K. adlı kıza da cinsel istismarda bulunduğunu da söyledi. 

KAYIP KIZ ÇOCUĞU İŞYERİNDE BULUNDU

S.D. isimli çocuğun verdiği  ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, pazartesi günü iş yerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda kepenk arasından iş yerini inceleyen polis, F.N.K. 'nin içeride kilitli olduğunu belirledi.  Bu esnada iş yerine gelen M.F. isimli kişi polis ekipleri tarafından  gözaltına alındı. Şüphelinin kepengi açmasıyla F.N.K. isimli kız çocuğu kurtarıldı.

Hakkında kayıp başvurusu olduğu öğrenilen F.N.K., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Bürosu'na teslim edildi. M.F. ise işlemleri için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA