Feci Kaza: Çocuğunu Askere Bırakan Ailenin Acı Sonu

Samsun Ankara yolu üzerinde meydana gelen feci kazada, çocuklarını askeri birliğe teslim eden aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Feci Kaza: Çocuğunu Askere Bırakan Ailenin Acı Sonu

Son dakik : Samsun'da korkunç kaza.

Samsun'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre sulama kanalına devrilen ve daha sonra yaklaşık 50 metre sürüklenen hafif ticari araç içerisinde bulunna aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. 

Samsun Ankara kara yolu üzerinde 34. kilometrede meydana gelen olayda, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayhı 47 yaşındaki Mustafa Çelik, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası araç sulama kanalına düştü ve 50 metre sürüklendi. 50 metre sürüklenen araç, orada bulunan istinat duvarına çarptıktan sonra devrildi. 

Kaza yapan araç içerisinde sürücü, eşi 41 yaşındaki Gülbahar ve 22 yaşındaki oğulları Gürsel Çelik ağır halde yaralandı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.  Sağlık ekiplerince Kavak Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Gülbahar Çelik, buradaki müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken diğer yaralıların tedavilerine de burada başlandı. Ancak 3 yaralı, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

ÇOCUKLARINI ASKERİ BİRLİĞE TESLİM EDİP DÖNÜYORLARDI

Çelik ailesinin , Samsun'da çocuklarını askeri birliğe teslim ettiği ve teslim etmesi sonrası memleketleri Tokat'a dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA