Evlatlarını Bekliyorlar: 33 Aile HDP Binası Önünde

Diyarbakır HDP İl Binası önünde , evlatları bölücü örgüt PKK tarafından kaçırılan acılı ailelerin nöbetleri 13 'üncü gününde. 33 aile evlatlarını bekliyor.

Evlatlarını Bekliyorlar: 33 Aile HDP Binası Önünde

Diyarbakır 'da ailelerin nöbeti devam ediyor.

Çocuklarının dağa kaçırılması nedeniye büyük acı içinde olan aileler , çocuklarını PKK 'nın kandırdığı ve zorla dağa kaçırdığını söyleyerek HDP'yi sorumlu tuttu ve 3 Eylül'de partinin il başkanlığı binası önüne eyleme başladı.

Tek istekleri , kandırılan ve dağa kaçırılan yavrularına kavuşmak olan aileler , nöbetlerine devam ediyor.

ÜNİVERSİTE OKUYAN OĞLUNU KAÇIRDILAR

Eylem yapan ailelere bir yenisi daha eklendi. Acılı aile , bundan 5 sene önce 19 yaşında üniversitede okurken bölücü hainler tarafından kandırılan ve dağa kaçrılan oğluna kavuşmak istiyor. 

Baba Mehmet Emin Coşkun, oğlu İbrahim Coşkun için eyleme katıldı.

TANIMADIĞI BİRİ ARAMIŞ

Muğla 'dan tanımadığı bir kişinin kendisini aradığını ve oğlunun iki kişi tarafından kaçırılarak terör örgütüne götürüldüğünü söylemesi üzerine baba Mehmet Emin Coşkun hemen Muğla 'ya gitti ve  polise haber verdi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada kendisi ankesörlü telefonla arandığının tespit edildi..

5 YILDIR HİÇ HABER YOK

Oğlunu bulmak için Şanlıurfa 'ya , daha sonra Diyarbakır 'a gittiğini söyleyen baba, "5 yıldır haber alamıyorum. PKK'yı lanetliyorum, çocuklarımızı bıraksın. Millet perişan, oturma eylemine devam edeceğim. Bunları lanetliyoruz. Allah belalarını versin." dedi.

EVLADINI BEKLEYEN AİLE SAYISI 33 OLDU

HDP Diyarbakır il binası önünde, evlatları PKK tarafından alıkonulan aile sayısı 33 'ye yükseldi. Eylem 13 'üncü gününde.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA