Eski Kocasını Tüfekle Öldürdü, İkiye Bölüp Yaktı

Isparta 'da meydana gelen feci olayda bir kadın, tartıştığı eski kocasını tüfekle vurdu. Kadın, tüfekle vurup öldürdüğü eski eşini ikiye bölüp yaktı.

Eski Kocasını Tüfekle Öldürdü, İkiye Bölüp Yaktı

Feci olay: Eski kocasını öldürdü , ikiye böldü ve yaktı.

Isparta 'dan bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Isparta 'nın Senirkent İlçesi 'ne bağlı olan Akkeçili köyünde bir kadın, eski kocası ile tartıştı. 

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, Senirkent İlçesi 'ne bağlı Akkeçili köyünde yaşandı. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre 40 yaşındaki Emel G. isimli kadın ile eski eşi 45 yaşındaki Ramazan Yılmaz arasında bir tartışma çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan ve kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. 

Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Emel G. isimli kişi, eski eşi Ramazan Yılmaz 'a saldırdı ve onu tüfekle vurarak öldürdü. 

İhbar üzerine bölgeye hemen jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler , Emel G'yi gözaltına aldı.

ÖLDÜRMÜŞ , İKİYE BÖLMÜŞ YAKMIŞ

Bölgeye gelen jandarma ekipleri, hemen durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede Ramazan Yılmaz 'ın cesedini yakılmış , ikiye bölünmüş halde gördü. 

GÖZALTINA ALINDI

Ramazan Yılmaz 'ın cansız bedeni , otopsi işlemleri yapılması için morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri ise kadını gözaltına aldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA