Emekli ve 4 Dairesi Olan 78 Yaşındaki Adam, 50 Yaşından Küçük Eş Arıyor: İlan Hazırlayıp Duraklara Astı

Kocaeli 'de otobüs duraklarına asılan bir ilan dikkatleri çekti. 78 yaşındaki bir kişi tarafından asılan ilanın eş arama ilanı olduğu görüldü.

Emekli ve 4 Dairesi Olan 78 Yaşındaki Adam, 50 Yaşından Küçük Eş Arıyor: İlan Hazırlayıp Duraklara Astı

"Emekliyim, 4 dairem var. 50 yaş altı eş arıyorum" diye ilan yayımladı.

Kocaeli 'nin Gölcük İlçesi 'nden ilginç bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre 78 yaşındaki Mail Kurt isimli kişi, evlenmek için ilan hazırladı ve duraklara astı. 

8 çocuğu olan , daha önce 2 defa evlenen Kurt, hazırladığı ilanda şu ifadeleri yazdı:

"Allah’ın emri ile peygamberimizin sünneti ile İmam-ı Azam’ın içtihadı ile kendime bir eş arıyorum. Emekliyim, Erzurumluyum. 4 adet dairem var. 1’inde ben oturuyorum, 3 tanesinde kiracı var"

OTOBÜS DURAKLARINA ASKI

Mail Kurt 'un hazırladığı bu ilanı otobüs duraklarına astığı görüldü. 

50 YAŞINDAN KÜÇÜK OLSUN

İlk karısı ile 29 sene evli kalan , daha sonra bir daha evlenen ve ikinci eşi ile de 34 yıl evli kalan bu kişi, eşinin vefat etmesi sonrası yalnızlık çekti. Mail Kurt, evlenmek istediği kadının 50 yaşından küçük olmasını istiyor.

Kurt, yaptığı açıklamada, "Evet, evlenmek istiyorum. Nasıl edeyim? Nerede bulayım? Türkiye’de adam başına 5 tane kadın düşüyor. Ama bana yok. Nasıl yapayım? Ben bir tane arkadaş arıyorum. Oturacağız, yiyeceğiz, içeceğiz. Beraber konuşacağız. Bana hizmet edecek. Yazı yazdım. Koydum sağa, sola. Şimdi ben yazıyorum ki yazdığımla bulayım. Yazılarda bir şey yok ki. Allah’ın emriyle peygamberimizin sünnetiyle İmam-ı Azam’ın hissiyatıyla kendime bir eş arıyorum. Emekliyim. 4 tane dairem var. Birinde oturuyorum. 3 tane kiracım var. Mal varlığım bu. Emekliyim, 2 bin 300 TL maaş alıyorum. Bunu yazdım" dedi.

2 ADAY GELDİ AMA ÇOCUKLARIM KABUL ETMEDİ

2 kadının kendisini aradığnı söyleyen Kurt, çocuklarının kabul etmediğini söyleyerek, "Arayan oldu. 2 kişi geldi. Biri Ankaralıydı, 66 yaşında. Benim çocuklar, 'Baba, bu kadın çok yaşlı' diyerek, kabul etmediler. Bir sefer de Ümraniye’den Karslı biri geldi. O da devamlı yalan söylüyordu. Yalanlardan hoşlanmıyorum. Mevzularım bu. Onun için şimdi yazı yazdım. 8-10 yere koymuşumdur. Bu söylediklerim aynı şekilde o yazılarda var. Gelen kişi 50 yaşından aşağıda olsun. Başka bir şey yok. Allah yaratmış. Bak ne kadar güzel yaratmış. Onun kusurları var ise dinimize göre biz onu kapatırız" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA