Emekli asker, koronalıyım diyerek polislerin üzerine tükürdü.
Antalya Konyaaltı 'dan bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre 46 yaşındaki emekli astsubay Ebubekir D. isimli kişi, birlikte yaşadığı kadın ile tartışmaya başladı. Rumen olduğu öğrenilen Karmen Volice isimli kadın ile tartışmaya başlayan Ebubekir D. tartışmayı büyüttü.
Tartışmanın kısa süre içinde büyümesi sonrası Karmen Volice, kendisini odaya kilitledi ve Ebubekir D 'nin kendisini tehdit ettiğini , öldürmek istediğini ve silahla korkuttuğunu söyleyerek polis ekiplerini aradı.
İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Konyaaylı İlçesi Sarısu Mahallesi 'nde bulunan partman binasında meydana gelen olay sonrası bölgeye gelen polis ve itfaiye ekipleri , silahlı Ebubekir D 'yi ikna etmeye çalıştı.
Emekli astsubay ile konuşup onu ikna etmeye çalışan polis ekipleri , ilk başta başarılı olamadı.
Polise teslim olmayacağını başırarak söyleyen emekli astsubay Ebubekir D. bölgeye askeri yetkililerin gelmesini, yoksa teslim olmayacağını söyledi.
PÖH JÖH 'LER BÖLGEDE
Bunun üzerine polisler takviye ekip istedi. Hemen polis özel harekat ile Konyaaltı Jandarma Komutanlığı 'na bağlı ekipler bölgeye geldi.
Bölgeye gelen ekipler, 46 yaşındaki Ebubekir D 'yi ikna etmeye çalıştı. 1 saatten fazla süren ikna çabaları sonuç verdi ve Ebubekir D gözaltına alındı.
KORONALIYIM DİYEREK POLİSLERİN ÜZERİNE TÜKÜRDÜ
İkna çabalarının sonuç vermesi sonrası polisler tarafından aşağı indirilen Abebekir D. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmek üzere polis aracına bindirilmek istendi. Ancak burada tam polis arabasına bindirilirken Ebubekir D. ,"Ben koronavirüslüyüm" diyerek bağırdı ve çevredekilere, polislere küfrederek onların üzerine tükürdü.
EKİP ARABASINA VURDU
Hatta bununla da yetinmeyen Ebubekir D. polis otosuna da tekme ile vurmaya ve zarar vermeye çalıştı.
Polisler tarafından kontrol altına alınan emekli asker, merkeze götürüldü.
Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Rumen Karmen Volice'nin ifadesi de emniyette alındı.
Emekli astsubay Ebubekir D.'nin, 3 yıl önce kiraladığı evde Karmen Volice ile birlikte kalmaya başladığı, buraya da Marmaris'ten taşındığı belirtildi.
KAMUBULTENİ.COM | ANKARA
Ciğer mı yemiş
ulan bana.denk gelse bi boyle kansizlar ciktigi yere sokarim
Tüm yetkilerini ve beylik tabancasının elinden alınması gerekiyor ve adam öldürmeye teşebbüsden yargılanması gerekiyor aksi taktirde herkes bunun yaptığını yapar.
Ne demek lan polis i vurmak infaz edin
Allah belanı versin senin hayvan hariç bide bu çıkacak artık virüsluyum diye tehdit etmeye başlarlar polis ne yapsın hangi biriyle uğraşacak Allah güç versin
Ne demek lan polis i vurmak infaz edin
Vurun gitsin terbiyesiz
Pislik adam cahil herif ne deyimki ben sans ALLAH ından bul