Eğitim Sonrası Tatile Giden Uzman Çavuşlardan Acı Haber: İsim ve Memleketleri Açıklandı

Acı haber Mersin 'den geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Nevşehir'!de eğitim sonrası Mersin 'e tatil için giden uzman çavuşlar kaza yaptı. Kaza sonucu 2 uzman çavuş hayatını kaybederken 1 uzman çavuş ağır şekilde yaralandı.

Eğitim Sonrası Tatile Giden Uzman Çavuşlardan Acı Haber: İsim ve Memleketleri Açıklandı

Tarsus 'tan acı haber geldi.

Mersin' in Tarsus ilçesinde  feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bariyerlere çarpan otomobilde bulunduğu öğrenilen uzman çavuşlar Sinan Arslan ve Fatih Şahin hayatını kaybetti, Araçta bulunan bir diğer uzman çavuş Serkan Çelik ise ağır şekilde yaralandı. Uzman çavuşların Nevşehir 'de katıldıkları eğitimin ardından tatil için Mersin'e gitmek üzere yola çıktıkları belirlendi.

Bugün sabah saat 08.30 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunun Ashab-ı Kehf çıkışı yakınlarında meydana gelen feci kazada, Uzman Çavuş Serkan Çelik yönetiminde olduğu öğrenilen 60 AS 123 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere çarptı.

Aracın bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen feci kazada sürücü Serkan Çelik ağır yaralanırken, meslektaşları Sinan Arslan ve Fatih Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. 

HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulansla Serkan Çelik, Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Arslan ve Şahin'in cansız bedenleri de morga kondu.

EĞİTİM SONRASI TATİLE GİDERKEN..

Feci kaza geçiren uzman çavuşların Nevşehir 'de katıldıkları eğitimin ardından hafta sonu tatili için Mersin 'e doğru  gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

MEMLEKEETLERİ BELLİ OLDU

Feci kazada hayatını kaybeden uzman çavuşlardan Bursa nüfusuna kayıtlı Sinan Arslan'ın Tunceli'de, Tokat nüfusuna kayıtlı Fatih Şahin'in ise Siirt'te görevli olduğu ifade edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA