Dinar'da Öldürülen 2 Kız Kardeş Olayının Nedeni Belli Oldu

Afyon Dinar 'da feci bir olay meydana geldi. Önceki gün yaşanan iki kız kardeş cinayetinin detayları belli oldu.

Dinar'da Öldürülen 2 Kız Kardeş Olayının Nedeni Belli Oldu

Afyon Dinar 'da öncekigün yaşanan feci olayın detayları geldi.

Önceki gün Afyonkarahisar 'ın Dinar ilçesinde meydana gelen feci olayda, iki kız kardeş evlerinde başlarından tabancayla vurulmuş şekilde bulunmuştu. 20 yaşındaki Aysel Şahin ve 16 yaşındaki Hatice Şahin 'i, ağabeyleri 21 yaşındaki Bayram Şahin 'in öldürdüğü ortaya çıktı. Kız kardeşlerin otopsisinde Aysel Şahin'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

ÖĞLE SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Dinar 'ın Çayüstü köyünde meydana gelen olayda , öğle saatlerinde Aysel ve Hatice isimli iki kız kardeş, evlerinde silahla vurulmuş halde bulundu. Yakınları tarafından evde vurulmuş halde iki kız kardeşin bulunması üzerine bölgeye hemen jandarma ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler, ik ikız kardeşin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

OTOPSİ İÇİN HASTANEYE KALDIRILDI

Kız kardeşlerin cansız bedenleri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi 'ne götürüldü ve morga kaldırıldı.  Jandarma ise köye giriş ve çıkışları kapattı. Ardından da mahkemeden alınan arama kararı ile Cumhuriyet Savcısı gözetiminde köydeki evlerde ayrıntılı şekilde aramalar yapıldı.

ABİLERİ İTİRAF ETTİ

Jandarma ekipleri, yaşanan feci olay sonrası 4 kardeşi ve anne ile babayı ifadeye aldı. Kardeşlerin en büyüğü olan 21 yaşındaki Bayram Şahin ise gözaltına alındı.

Şahin, jandarmada verdiği ifadesinde kardeşlerini vurarak öldürdüğünü itiraf etti.  Bayram Şahin'in ifadesi doğrultusunda çifte cinayette kullanılan tabanca olay yerine yaklaşık 700 metre mesafede toprağa gömülü şekilde bulundu.

HAMİLE OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Aysel ve Hatice Şahin kardeşlerin cenazeleri üzerinde yapılan otopside 20 yaşındaki Aysel Şahin 'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Cenazelerin buradaki işlemlerin ardından toprağa verileceği belirtildi.

Kamubulteni.com  | Ankara