Datça'da Vahşet: Anne ve Babasını Katletti

Son dakika haberi: Datça 'da korkunç bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir kişi, yaşındna büyük bir kadınla ilişkisi olmasına tepki gösteren anne ve babasını katletti.

Datça'da Vahşet: Anne ve Babasını Katletti

Datça 'da korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre saat 02.30 sularında Bağlarbaşı Mahallesi Billur Sokak ’ta meydana gelen feci olayda , iddiaya göre, Birkan Ö. isimli kişi kendisinden yaşça büyük bir kadınla ilişkisi olması nedeniyle ailesi ile sık sık tartışma yaşadı.  Aile içinde yine aynı nedenden dolayı gece yarısı tartışma çıktı. Birkan Ö., evin salonunda bulunan özel güvenlik görevlisi babası Fethi Ö. ile banyodaki annesi Dilek Ö. ile yaptığı sözlü tartışmaları sonrası kendini kaybetti ve tüfekle  anne babasına ateş ederek öldürdü.

Bu sırada, çiftin 14 ve 2 yaşlarındaki kızları yataklarında uyurken, anne ve babasını öldüren Birkan Ören evden çıkarak kaçtı. Sabah Fethi Ö. 'nün işe gelmemesi üzerine evine gelen mesai arkadaşlarına çiftin büyük kızları uyanarak kapıyı açtı.

Çocuk uyandığında anne ve babasını kanlar içinde yerde öldüğünü görürken, Fethi Ö. 'nün mesai arkadaşları dehşet karşısında şok oldu. Hemen durumu polise bildiren mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

İhbar üzerine bölgeye hemen gelen polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından çiftin cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Anne ve babasını öldürerek olay yerinden aracıyla kaçan Birkan Ö., Cami Mahallesi ’nde aracının içinde yakalanarak gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA