Çorum 'da art arda iki intihar.
Bölgeden gelen bilgilere göre ilk olay saat 16,30 'da meydana geldi. Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak ’ta meydana gelen feci olayda, İddialara göre, Gökhan T’den haber alamayan yakınları durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine polis , itfaiye ekipleri ile birlikte adrese gitti. Balkondan içeri giren polis ile sağlık ekipleri , feci görüntü ile karşı karşıya kaldı. Polis ekipleri ile sağlıkçılar, Gökhan T ’yi asılı halde buldu.
"SENİ SEVİYORUM KIZIM. ÖZÜR DİLERİM"
İntihar ederek yaşamına son veren kişinin , intihardan hemen önce üç yaşındaki kızına "Seni seviyorum kızım. Özür dilerim" notunu bıraktığı görüldü.
YİYECEK YEMEKLERİ OLMADIĞI İÇİN BABA EVİNE GİTMİŞ
Çorum Haber ’in aktardığı bilgide saat 17.30 ’da yine Bahçelievler Mah. Karşıyaka 1. Cadde de ikinci bir intihar olayı meydana geldi. İddialara göre, 33 yaşında olduğu öğrenilen Oktay A, isimli kişi evinde kendini elektrik kablosu ile astı ve yaşamına son verdi.
Polis intihar eden Oktay A ’nın eşi ile görüşme yaptı. Yapılan görüşmede maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, bugün de çocuğunun eşyalarını almak için babası ile tekrar evine geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde bulduklarını söylediği iddia edildi.
Bölgeye gelen Cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesi sonrası iki kişinin cansız bedenleri otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı
KAMUBULTENİ.COM | ANKARA
Sahabeler 1 hurmayla idare etti diyerek intihar eden bu kardeşimizi zayıflık ve korkaklıkla suçlayan o zat onu bu hale düşürenleri neden es geçiyor. Ona elindekiyle yetinmeyi şükretmeyi öğretip kendi ceplerini midelerini tıka basa dolduranlara neden tek kelime etmiyorsun. Yoksa sende mi o kendi cebini doldurup garibana şükretmesini söyleyenlerdensin?
HEMEN PES ETMEMEK LAZIM,SAHABELER 1 HURMA İLE 1 GÜN İDARE ETMİŞLER,O ÇOCUK BABASIZ KALDI ŞİMDİ..
Çok üzücü bir durum :(
Kimin ne çektiğini bilemeyiz
Kendisi için değil çocuğu için zaten pes etmiş.Gerekirse o hurmayı da yemeden durur kendisi ama çocuk olunca başka rabbim kimseyi düşürmesin böyle böyle duruma..
Sahabeler 1 hurmayla idare etti diyerek intihar eden bu kardeşimizi zayıflık ve korkaklıkla suçlayan o zat onu bu hale düşürenleri neden es geçiyor. Ona elindekiyle yetinmeyi şükretmeyi öğretip kendi ceplerini midelerini tıka basa dolduranlara neden tek kelime etmiyorsun. Yoksa sende mi o kendi cebini doldurup garibana şükretmesini söyleyenlerdensin?
Yurdumun insanı ne hale geldi...
yiğit muhtaç olmuş, kuru soğana..!
Ey Allahım adaletin tevessül etsin artık.
Bu ölümlere ülkeyi yönetenler ne hissediyor kimbilir..ama bu toprağın altında da bir adalet var..unutmasınlar.
Çok saçma ya aklım almıyor. Allahın verdiği canı sen nasıl alırsın!!!