Çorlu'dan Son Dakika Haberi: Sokak Ortasında Cinayet

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde feci bir olay meydana geldi. Sokak ortasında çıkan tartışmada bir kişi, pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Çorlu'dan Son Dakika Haberi: Sokak Ortasında Cinayet

Son dakika: Çorlu 'da feci cinayet.

Tekirdağ 'ın Çorlu İlçesi 'nden bir son dakika haberi geldi. Bölgeden alınan bilgilere göre, Çalı Kuşu Sokağı 'nda  iki kişi karşılaştı ve tartışmaya başladı. 

Tartışan kişilerin 34 yaşındaki Rahman K. ve 27 yaşındaki Hasan Gündüz  olduğu öğrenildi. İki isim önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Sözlü sataşmanın kısa sürede büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine  Rahman K., yanında taşıdığı pompalı tüfeği çekti ve Hasan Gündüz 'e ateş etmeye başladı.

Pompalı tüfekten çıkan kurşunlarla yaralanan Gündüz , çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı.

Hastaneye yaralı olarak kaldırılan Hasan Gündüz, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Gündüz'ü vurması sonrası olay yerinden kaçarak evine giden ve burada  gizlenen Rahman K. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bölgeden gelen bilgilere göre Rahman K' nin eşinin kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle 2 gün önce emniyete giderek Hasan Gündüz'den şikayetçi olduğu ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA