Cinsiyet Değiştiren Kadın, Sevdiği Kadını Kaçırmaya Çalıştı

Konya Emirgazi 'de ilginç bir olay meydana geldi. Cinsiyet değiştirdiği iddia edilen bir kişi, sevdiği kadını kaçırmak istedi. İki kere yaşanan kaçırma olayı sonrası ortalık karıştı.

Cinsiyet Değiştiren Kadın, Sevdiği Kadını Kaçırmaya Çalıştı

Cinsiyet değiştiren kadın, sevdiği kadını evden kaçırmak istedi.

Konya 'nın Emirgazi İlçesi 'nde bulunan Yunvak 'ta oturmakta olan ve cinsiyet değiştirmek için tedavi gördüğü iddia edilen Özlem K. isimli kişi, İstanbul 'da yaşayan B.E. isimli kişi sayesinde İçK. isimli kadının ailesi  ile tanıştı.

Bir süre sonra B.E. isimli kişi ile arası bozulan kişi, İ.K. 'yı sevmeye başladı. Daha sonra cinsiyet değiştirdiği bildirilen Özlem K. isimli kişi, Emirgazi 'de oturan İ.K. 'yı kaçırdı. Aile bireyleri ise kaçırılma sonrası araştırmalara başladı. 

Araştırma sonrası aile, kızları İ.K. ve Özlem K 'nın Beyşehir 'de olduğunu tespit etti. Bunun ardından ikilinin yanına giden aile, kızlarını dönmeye ikna etti ve İ.K. 'yı alarak eve getirdi. 

JANDARMAYA GİDDİLER 

Kızlarını ikna eden ve evlerine getiren aile , daha sonra Jandarma 'ya gitti ve Özlem K. 'dan şikayetçi oldu. Şikayeti öğrenen Özlem K. , diğer gün Emirgazi 'ye yeiden gitti ve İ.K. ile ile yeniden kaçmak istedi. Aile ise engel olmaya çalıştı. 

Cinsiyet Değiştiren Özlem K. , Emirgazi 'ye gelirken babasının ruhsatsız tabancasını da yanında getirdi ve silahı başına dayayarak  ''Kendimi vururum. İ.K.'yi bana vereceksiniz'' dedi.

Bunun ardından bölgede arbede yaşandı. Özlem K. , .çıkan arbedede olaya müdahale etmek isteyen İ.K. 'nın kuzeni  Şenol K  isimli kişiye ateş etti. İki el ateş sonrası yerde kanlar içinde kalan kişi, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Vurulma olayı sonrası Şenol K'nın yakınları Özlek K 'yı dövdü. 

Dayak yiyen Özlem K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA