Cinsel Saldırı Suçlusu Cezaevi Kapısından Elleri Kelepçeli Firar Etti

Denizli 'de meydana gelen olayda cinsel saldırı suçundan tutuklanan bir kişi, cezaevi kapısında ekiplerin elinden kaçtı.

Cinsel Saldırı Suçlusu Cezaevi Kapısından Elleri Kelepçeli Firar Etti

Son dakika : Mahkum cezaevi kapısında elleri kelepçeli kaçtı.

Denizli 'ye bağlı Beyağaç ilçesi 'nde ilginç bir olay meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre , cinsel saldırı sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 23 yaşındaki Tarık G. isimli kişi polis ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadesi sonrası mahkemeye sevk edilen bu kişi hakkında tutuklama kararı verildi. Kale Adliyesi  nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından, hakkında tutuklama kararı verilen bu kişi cezaevine gönderildi.

Kelpeçelenen ve buradan Honaz ilçesi 'ne bağlı Kocabaş Mahallesi 'nde bulunan Denizli Ceza İnfaz Kurumuna getirilen tutuklu, cezaevi kapısında araçtan iner inmez güvenlik ekiplerinin bir anlık boşluğundan faydalandı ve elleri kelepçeli şekilde kapıdan firar etti. 

Elleri kelepçeli şekilde koşan zanlı gözden kayboldu. Durum hemen polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, zanlının kaçtığı istikamette arama çalışmaları başlattı. 

ARAÇLAR ARANDI

Geniş çaplı aramalarda ekipler , araçlarla ve ellerinde fenerlerle araştırma yaptı. Yoldan geçen araçlar didik didik arandı.

Çalışmalar devam ediyor. 

KAMUBULTENİ:COM  |ANKARA